/Dolj/Doctor

DR. TRIFAN FLORIN-NEUROLOGIE CRAIOVA

Bloc C8c, Doljului 14 bl C8c, Strada Doljului, Craiova 200072, România

DR. TRIFAN FLORIN-NEUROLOGIE CRAIOVA
Doctor
3.3
28 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
8RH2+F9 Craiova, România
+40 251 591 780
doctortrifan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Octavia1 an în urmă
Domnul doctor Florin Trifan, un OM deosebit, cu foarte multă empatie, un neurolog de excepție care-și respectă pacienții și pe care-i tratează cu foarte mult profesionalism !
Asistentele sunt amabile și oferă informații prețioase !
Georgiana Pușcașu
Georgiana Pușcașu2 ani în urmă
Niciodată nu se răspunde la telefon. Asistentele sunt flegmatice
Anca goman
Anca goman2 ani în urmă
Oriunde doar la acest cabinet sa nu mergeti! Asistente incompetente si fara respect. Cine a fost la el stie despre ce vorbesc.
Aloin Beaulieu
Aloin Beaulieu2 ani în urmă
Nesimtire te face sa astepti in agromeratie cu orele in caldura. Distantare sociala 0. Evitati!
Simona Ardeleanu
Simona Ardeleanu2 ani în urmă
Doctorul Trifan i-a i griji pe socrii mei în ultimii 11 ani. Soacră mea, cu tratamentul prescris, și-a revenit complet după un accident vascular, atunci când nu mai vedeam nicio speranta. Socrul meu s-a stins acum doya săptămâni la venerabila vârstă de 96 de ani. În ultima vreme avea ceva probleme de coordonare a mișcărilor, dar sunt convinsa ca tratamentul prescris i-a ușurat bătrânețea. Nu pot avea decât sentimente de recunoștință fără de dr. Trifan și apreciere fata de profesionalismul și empatia pe care a dovedit - o în toți acești ani
Mickey mickey
Mickey mickey2 ani în urmă
As vrea doar sa spun că dacă toți medicii și ar trata meseria cu atâta pasiune și răbdare cu pacienții , cum o face acest OM, poate am avea cu toții o șansă ! Desi are foarte multi pacienți și este foarte solicitat și căutat ,( oboseala i se citește și dumnealui pe chip), acest medic nu prezintă nici o aroganta când îți vorbește și nu ți abandonează cazul înainte de a încerca și chiar reuși să te ajute, indiferent de ce alte afecțiuni suferi.
Pe mama mea, care din păcate are cancer in stadiu avansat, tratamentul sever a făcut o să rămână la pat și atunci când alți medici nu ii mai dădeau șanse considerând că oricum are cancer, acest medic a reușit să facă o minune cum spune mama mea , și să o ajute să meargă din nou.
Așa că da, e greu să îl găsești din prima, și da e aglomerație și oamenii în vârstă nu înțeleg regulile și vin devreme , dar acest OM te primește și ,in multe cazuri chiar face minuni , indiferent cine ești!
Că o concluzie , merita așteptarea!!
Vă mulțumim domnule doctor Trifan!!
Alexandra Stanciu
Alexandra Stanciu2 ani în urmă
Nu recomand. De fapt și eu am venit la acest " medic", recomandat ca este f bun. Un medic bun este acel medic care te și consulta, nu acel medic care nici măcar nu cred ca a scos mai mult de zece cuvinte, dar sa se mai ridice de pe scaun sa te consulte, i-am menționat ca eram și operata de hernie de disc și știu și eu din controalele din trecut cum ar trebui sa decurgă o consultație la un medic neurolog. De aceea nu avem încredere în medici pt ca nu își dau interesul (nu toți dar sunt destui). Ce sa mai zic de programare vii cu jumătate de ora înainte, dar tu mai stai încă doua ore în plus, pana sa intri.
C Cups Coffee & Spirit
C Cups Coffee & Spirit2 ani în urmă
Pentru faptul ca faceti programari si chemati cam la aceleasi ore bolnavii ca sa stea inghesuiti unii in altii ar trebui sa nici nu va numesc "doctor"....este destul ca unul sa fie bolnav dintre ei. Asa se prezinta situatia azi 21.01 2021, orele 17:30-18:00, sunt 12-14 persoane intr-un spatiu ingust unde conform indicatiilor afisate pe usa ar trebui sa fie maxim 2 persoane.
Katy Babiuc
Katy Babiuc2 ani în urmă
Un Nr de tel la care sa răspundă cineva sa putem face o programare? La cel afișat pe site,care este același cu cel pe care îl am și eu,nu răspunde nimeni. De 3 zile tot sunăm și nimic...
Mulțumesc!

Domnule Doctor,am sunat zilnic după ora 14:30. Din 30 in 30 min a sunat mama mea,și nu a răspuns nimeni din păcate 😔. A sunat până la ora 18:00,in intervale orare diferite...vom mai incerca,poate va fi cu succes până la urmă!
Locații recomandate