/Dolj/Doctor

Casa de Asigurări de Sănătate Dolj

Strada 1 Decembrie 1918 8, Craiova, România

Casa de Asigurări de Sănătate Dolj
Doctor
2.9
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QHX+MC Craiova, România
+40 351 429 010
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Harra
Carmen Harra2 ani în urmă
Aștepți cam mult deoarece ai acces în instituție doar 2 persoane fiind doar două ghișee disponibile.
Cosmin Tudorica
Cosmin Tudorica2 ani în urmă
Buna ziua…am fost carantinati si ne-au spus ca suntem plătiți in aceste zile fiind asigurați.
Eu întreb statul asta mizerabil,cu ce bani trăim noi dacă bani respectivi nu i-am primit nici după 2 luni de zile…de ce nu se fac transferul banilor atunci când DSP-ul te-a băgat in baza de date…
Vreau sa știu cine este responsabil de situația asta…o sa sun pana la minister cu număr de înregistrare…vreau sa fie trasi la răspundere cei care fac regulile astea mizerabile.
Dacă o sa mai am parte de așa ceva o sa nu respect aceste reguli mizerabile pentru simplu fapt ca eu nu sunt reapesctat si te lasă pur si simplu neajutorat. Ești abandonat de statul asta mizerabil.
Crim Comis
Crim Comis2 ani în urmă
Dezamăgitor.....îmi pare rau că spun asta, ar trebui sa explic, ...e greu sa descrii o atmosfera creata de lucrătorul de pa paza care crede că e cel mai important om de pe pământ, când e doar un om de la paza, apoi explicațiile și recomandările unui angajat la solicitarea mea.....dezamăgitor.
Mă liniștește un lucru....e aceeași stare de fapt că și în alte societăți care în obiectul lor de activitate este și comunicarea cu cetățeanul......Sper sa citească această recenzie și să-și schimbe atitudinea față de noi cei care nu lucram in instituția respectivă.
Alexandru Vladoi
Alexandru Vladoi2 ani în urmă
Un singur ghișeu deschis, am stat o ora și 20 min pentru eliberarea unui card de sanatate...
Alex Smith
Alex Smith2 ani în urmă
Au o greață angajatele de acolo, de nu îți vine să crezi... comportament total neadecvat, nu sunt în stare să comunice civilizat. N-ar merita nici măcar o stea!
Mihaela Urîtu
Mihaela Urîtu2 ani în urmă
Bună ziua! Am fost și eu astăzi 17.02.2022 la CASS Craiova și nu cred ca am mai fost vreodată intr o instituție unde personalul de acolo chiar lasa de dorit. Nu este posibil așa ceva,nu este posibil un așa comportament isteric,mai mult de atât nu mi permite educatia sa zic ca este o nesimțire totala. Consider ca ar trebui sa ți se ofere informații și sprijinul necesar,nu sa se comporte cât mai josnic posibil. Urat! Foarte urat! Dacă nu mai sunt în stare sa si facă treaba cum trebuie sa plece si sa facă loc pentru cine este doritor de a si face meseria. Mulțumesc!
Alin Ene
Alin Ene2 ani în urmă
Buna ziua . Comportamentul personalului lasă de dorit . O instituție in care nu primesti informați . Angajatele îți vorbesc cu scârbă și dispreț .
Loredana Serban
Loredana Serban2 ani în urmă
Am sunat astăzi sa întreb ceva informații dar o Doamna foarte nervosa și plictisita imi comunica adresa de e mail unde ar trebuii sa trimit niște acte și când întreb dacă totul este cu litere mici începe sa tipe ca dacă era ceva cu litere mari ma anunța ea ! Îmi mai zice ca ea este doamna de la poarta și nu știe mai mult ! Acum va rog sa faceti un test psihologic persoanelor angajate in aceasta incinta ! Mai aveam câteva intreberari dar bineînțeles mi-a închis telefonul imediat și nu mai Răspunde ! Ma bucur ca, Conversația a fost înregistrată și voi cere mai multe explicații pentru cum sunt tratate persoanele la telefon !
Locații recomandate