/Botosani/Doctor

Cabinet Ginecologie Dr. Todica Camelia

Strada Bucovina, Botoșani, România

Cabinet Ginecologie Dr. Todica Camelia
Doctor
3.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMQ5+82 Botoșani, România
+40 751 709 162
cabinet-ginecologie-dr-todica-camelia.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–18
Marți: 14–18
Mirecuri: Închis
Joi: 14–18
Vineri: 14–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Agache
Irina Agache2 ani în urmă
Cel mai bun medic din Botosani!Bravo dumneavoastra ,doamna doctor de cata rabdare aveti cu pacientii sa-i ascultati,sa le explicati cu calm toate detaliile!Felicitari!!!Recomand cu incredere!
Dascalescu Florentina
Dascalescu Florentina2 ani în urmă
Am nascut alaturi de doamna doctor Todica acum 8 ani.Sub indrumarea medicala a doamnei doctor Todica am reusit sa duc cu succes pana la capat doua sarcini.Este un doctor foarte empatic care isi trateaza pacientii cu respect, operand si consultand cu o acuratete de cel mai mare calibru.Recomand din tot sufletul serviciile medicale ale doamnei doctor Todica.
Printu Bsss
Printu Bsss2 ani în urmă
Vorbește cu o superioritate de zici ca ea e buricul pământului!Degeaba e cunoscuta ca fiind un doctor ginecolog bun,e o ordinară acum,se ia de tine dacă nu ești vaccinata și mai nou trebuie sa porți doua măști
Rodica Istrate
Rodica Istrate2 ani în urmă
Un om și un profesionist desăvârșit, empatic și dedicat pacientelor. 🤗
Cristina Iosub
Cristina Iosub2 ani în urmă
Am nascut cu doamna doctor in luna iunie si de atunci pentru orice problema numai la dumneaei merg. Gaseste intotdeauna timp sa te vada, sa te asculte si se vede ca ii pasa cu adevarat de paciente. Numai cuvinte de lauda am si o recomand din tot sufletul.
Ruxandra Luca
Ruxandra Luca2 ani în urmă
Cel mai bun medic ginecolog. Vin de la Cluj la Botoșani la Dr. Todică, singurul medic care se implică în proporție de 100% la orice consult. Un medic de încredere, pe care îl recomand cu drag!
Aura Pintilei
Aura Pintilei2 ani în urmă
Nu recomand. Doctorița vorbeste cu o superioritate de nedescris. Si nu ai voie nici sa suni sa anulezi programarea pe care o ai pentru ca se țipă la tine si zice " de ce ați mai facut programare daca nu doriti sa veniti ? Mai bine lasati loc liber la cineva care chiar îşi doreste " . Este vorba despre bani probabil. Si-a facut un calcul cu cați bani o sa castige de pe pacienti si unul in minus inseamna minus 200-300 lei .
Aursulesei Stefan
Aursulesei Stefan2 ani în urmă
Numar de telefon nu e cel de pe google
Cand am sunat pentru programarea prietenei mele, doctorita a vorbit cu impertinenta si cu scarba.Evitati
Locații recomandate