/Botosani/Doctor

Cabinet Neurologie Botosani Dr. Ivanov Hanora-Cristiana

Strada Nicolae Iorga 41, Botoșani 710203, România

Cabinet Neurologie Botosani Dr. Ivanov Hanora-Cristiana
Doctor
5
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMP6+38 Botoșani, România
+40 740 142 189
neurologiebotosani.blogspot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–16
Marți: 15–16
Mirecuri: 15–16
Joi: 15–16
Vineri: 15–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca oloeriu
Anca oloeriu2 ani în urmă
Un om și un medic extraordinar , preocupat de oameni și de a găsi tratamentul și soluția la momentul potrivit. Eficiența și promptitudine , profesionalism și respect sunt doar câteva cuvinte care pot descrie doar sumar experiența avută cu Dna Doctor . Va mulțumesc enorm, avem nevoie de oameni și medici ca dvs.!
Simona Sovan
Simona Sovan2 ani în urmă
Un medic de excepție și un om deosebit de frumos, în toate sensurile! Profesionalism, promptitudine și sprijin pentru pacienți, sunt doar câteva din cuvintele ce o pot descrie! Recomand cu mare drag!
Georgiana M
Georgiana M2 ani în urmă
Un doctor exceptional, emaptic si cu multa iubire de oameni! Va multumesc pentru dedicatia dvs cat si pentru indrumarile oferite! Fiti binecuvantata!
Stela padurariu
Stela padurariu2 ani în urmă
Un OM deosebit și un profesionist desăvârșit!
Promptitudinea, empatia, răbdarea si interesul acordat pacienților o caracterizează și fac din doamna Ivanov, un medic de excepție.
Rezultatele pozitive si progresul făcut de fiecare pacient pentru care am apelat la d-na doctor mă determină să o recomand cu mare drag fiecărei persoane care are nevoie de un consult de specialitate.
Mik Molocea
Mik Molocea2 ani în urmă
Oricând am apelat pentru un sfat sau ajutor mi sa oferit prompt și cu profesionalism.In zilele care trăim e greu sa găsești un doctor profesionist, cu compasiune pentru pacienți și omenie,doamna Dr. Ivanov le are și o recomand cu mare drag și mult respect.
B Daniela
B Daniela2 ani în urmă
Consultațiile on-line vin în sprijinul pacienților care nu se pot deplasa cu ușurință la cabinet. Promptitudine, seriozitate, profesionalism, grijă pentru pacient. Mulțumim din inimă!
Grosan Irina
Grosan Irina2 ani în urmă
Am avut parte de cea mai frumoasă si eficienta comunicare cu un medic:dr Ivanov Hanora-Cristiana.
Rarisim se întâmplă în RO,multi pacienți știu asta.
Mereu un gând bun...
Cosyyy
Cosyyy2 ani în urmă
O experienta minunata, dedicație si seriozitate de cel mai înalt nivel! Recomand oricând cu cea mai mare placere si încredere daca doriți binele dumneavoastră si a celor dragi!
Locații recomandate