/Botosani/Doctor

RK-MED

Strada Bucovina nr. 17, Botoșani, România

RK-MED
Doctor
1.8
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
PMP5+X6 Botoșani, România
+40 231 580 034
rk-med.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ghiviziu Roxana1 an în urmă
Nici măcar o stea nu merită. Am făcut o programare pentru mama,
(Reumatologie) bolnava de peste 20 de ani. Am avut impresia ca aceasta doctorița asa zis ,,cu experiență" (dm. Carmen) ar putea să îi dea mamei mele un sfat medical în ceee ce privește tratamentul ei actual. A fost în schimb întâmpinată de o doctorița arogantă, care a spus, citez ,,sa fiți recunoscătoare ca încă mai trăiți" ,,ce vreți doamna de la mine?" ,,sunteți bolnava cronică,eu nu vă primesc la mine "
Având în vedere ca orice persoană caută ajutorul unui medic nu doar pentru ca starea de sănătate a acestuia nu e cea mai buna, dar și pentru a ,,primi" o fărâmă de speranță, de înțelegere, de empatie. Multor persoane asta e tot ce le-a rămas.
Cum sa te numești doctor și să pui moralul unui pacient bolnav, în asa hal,la pământ?
Cum sa ai un om în fața ta, care îți cere ajutorul, și tu să-i spulberi fiecare gram de speranță?
Tu (dm. Carmen) nu sunteți doctor, doar un om care de asemenea și-a pierdut speranța în orice, un om frustrat.
Dacă profesia nu va mai aduce bucurie, rămâneți acasă, nu mai luați programări doar ca să răniți un suflet care e destul de mult rănit.
Sa va fie rușine!!!
Anca Felciuc
Anca Felciuc2 ani în urmă
Nu recomand! D-na dr.Gavrilas, o doamna aroganta care te priveste de sus, si da ochii peste cap deranjata in timpul consultatiei,intr-o lume civilizata toti suntem oameni, fara trepte...
Sebastian Cozma
Sebastian Cozma4 ani în urmă
O clinica de recuperare ok
Maria Zaharia
Maria Zaharia2 ani în urmă
Aici conform contractului pe care îl au cu CASS Botosani, în baza biletului de trimitere, se deconteaza consultatie medic, tratament dacă este necesar si fizioterapie, cura de 10 zile, 4 proceduri DAR de fapt ți se cer 400 lei sau 200 lei pe caz, pentru fizioterapie. Sfatuiesc pacienții să nu plătească nimic și să se adreseze CASS Botosani pentru a sesiza abuzul nepermis al celor care lucrează la acest centru. In plus aveți grija vi se poate face internare de zi, fără ca dvs să fiti informati despre acest lucru, iar medicul face consulatie doar telefonic.
Locații recomandate