/Bacau/Doctor

Dr Mihai Galinescu - Galimed

Strada Pictor Theodor Aman nr. 40, Bacău 600164, România

Dr Mihai Galinescu - Galimed
Doctor
4.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW47+F3 Bacău, România
+40 742 222 218
galimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Neli Matei
Neli Matei2 ani în urmă
Este un profesionist desavarsit.Se cunoaste de la prima vedere ca are experienta.Am fost foarte multumita de felul in care mi-a ofetit toate detaliile despre diagnostic si mi-a raspuns la toate intrebarile legate de interventia chirugicala.Ii sunt recunoscatoare pentru ca si-a dat tot interesul si ne-a ajutat fetita, sunt convinsa ca a facut multi parinti fericiti.
Cosmin Juncu
Cosmin Juncu2 ani în urmă
Valentina Valy
Valentina Valy2 ani în urmă
Mariana Croitoru
Mariana Croitoru2 ani în urmă
Ionut Silviu Pasaniuc
Ionut Silviu Pasaniuc2 ani în urmă
Lipsa de organizare lipsa de profesionalism din partea persoanei care se ocupa cu programari.tonul doamnei din telefon ma facut sa ma simt ca ii datorez bani si ca imi face un serviciu din banii ei .am avut programare facuta telefonic pentru data 28 mai, doamna de la programari a inteles ca am programare pe 27 mai . Prin telefon mi sa spus clar ca vineri 28 mai 2021 la ora 17:30 . Am pierdut programarea din cauza experientei doamnei , am schimbat data biletelor la avion degeaba si nu am rezolvat nimic . Daca si experienta doctorului este ca a asistentei nu regret ca sa facut confuzia asta .
Cezar
Cezar3 ani în urmă
Dacă aveți un copil care are probleme de sănătate, mai mari sau mai mici, și vreți să fie rezolvate, atunci mergeți pe mâna doctorului Mihai Galinescu. Vi-l recomand cu toată convingerea.
Elena O.
Elena O.3 ani în urmă
Un medic foarte bun și un OM extraordinar.
Dani Daniteodor
Dani Daniteodor2 ani în urmă
Nu recomand. La telefon e un preț și când te duci e altul. Îți baga anumite servicii și te taxează fără sa știi și la sfârșit te trezești cu nota de plata. Cu siguranță nu o sa revenim cu băiețelul nostru de 1 an și 9 luni
Locații recomandate