/Bacau/Doctor

Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău

Calea Doctor Alexandru Șafran 145, Bacău 600298, România

Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău
Doctor
4.3
898 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HV4P+68 Bacău, România
+40 234 203 000
caebacau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Gabriel Vranciu
Gabriel Vranciu2 ani în urmă
Pe lângă cei care se vaccinau ,nu era de ajuns că stăteau că sardelele , mai erau și cei care așteptau autobuzul. Tot înăuntru.Daca se poate păcat ar fi să nu. ROMÂNIA tot ROMÂNIA!!
Alina Rosu
Alina Rosu2 ani în urmă
Chiar dacă nu e nimeni în fata ta tot astepti 15 minute la vaccin! Personal medical foarte slab pregatit!
Busila Ionut-Alexandru
Busila Ionut-Alexandru2 ani în urmă
Da nimic profi etc ... O altă clădire întunecată și fără să știi ce se scotocește in ea.
FosCiuc
FosCiuc2 ani în urmă
Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” este o investitie de 13,5 milioane de euro, inaugurată în septembrie 2011. Circa jumătate din fonduri au provenit de la Uniunea Europeană (fonduri de preaderare), o parte de la Guvern, iar alta, de la bugetul local. Constructia a demarat in 2008, iar ansamblul este format din trei clădiri, ce includeau inițial două spații expoziționale, un incubator de afaceri și un centru de marketing, cu săli specifice pentru organizarea de simpozioane, dezbateri, întruniri.Cele trei imobile ale Centrului de Afaceri, care au fost de la început în proprietatea Municipiului Bacău și doar date în administrare către SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA, vor fi gestionate direct de municipalitate. Clădirile vor funcționa în regim administrativ, se vor muta acolo o serie de birouri care nu au activitate cu publicul, cum ar fi Agenția pentru Dezvoltare Locală, Dispeceratul Urban (serviciul de monitorizare al Poliției Locale – n.n) sau Serviciul de Salvamont.În ceea ce privește expozițiile, acestea vor fi organizate în continuare de municipalitate.
Ionuț Ionel
Ionuț Ionel2 ani în urmă
O clădire impunătoare,dar care și-a pierdut scopul pentru care a fost creată.
Dana Minodora Dobrin
Dana Minodora Dobrin2 ani în urmă
Astăzi m-am vaccinat la această locație.. Totul este curat și bine organizat.. Doamnele de acolo sunt wooow.. Foarte pregătite și grijulii cu fiecare pacient în parte.. Înțepătura nu am simțit-o, cred ca a durat 2 secunde... Doamna glumind că mi-a făcut vaccinul wireless🤗😁... Acum la 4 ore după vaccin nu simt nici o durere în braț.. Când mă voi duce la rapel voi duce 2 ciocolate doamnelor pentru ca sunt super woooow.... 👍 Sincer 👍Sincer👍 Sincer, recomand cu încredere 🤗
Ilie Dragoş
Ilie Dragoş2 ani în urmă
Vaccinare fără programare cu orice vaccin dorești: Pfizer, AstraZeneca, Johnson, etc. Am întrebat și e deschis de Luni până Duminică, de pe la 9 dimineața până pe la 8 seara. Eu am venit cu mașina dar am văzut că trece pe aici autobuzul nr. 3, traseul FNC - Elbac. Nu este aglomerat. La primul vaccin am fost al treilea și la rapel nu mai era nimeni în față.
Daniel J
Daniel J2 ani în urmă
Poți face rapid și ușor împotriva COVID-19, pentru cei interesați RECOMAND,indiferent ce doză ați făcut sau veți face acolo le găsiți pe toate.
Locații recomandate