/Ilfov/Dentist

Clinica stomatologică Dr. Neagoe

Strada 23 August nr. 71, Otopeni 075100, România

Clinica stomatologică Dr. Neagoe
Dentist
4.5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H32H+GH Otopeni, România
+40 31 401 4014
stomatolog-otopeni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simy Cosmy
Simy Cosmy2 ani în urmă
Foarte frumoasa experienta! Personalul si cadrele medicale de nota 10! Recomand cu incredere!
Octavian Cosco
Octavian Cosco2 ani în urmă
Foarte multumit de clinica stomatologica a doamnei Daniela. Personalul primitor, calm, rabdator si mai presus de toate nu am avut nici o problema cu orice lucrare dentara pe care am avut'o! Multumesc!
Daniela Nicolae
Daniela Nicolae5 ani în urmă
Un cabinet dragut, o atmosfera prietenoasa, dna dr Neagoe priceputa si implicata in munca, per total o echipa frumoasa si o atmosfera destinsa care ti da siguranta !
Mihai Nedef
Mihai Nedef2 ani în urmă
In sfirsit o clinica stomatologica de care aveam nevoie in zona Otopeni; au aparatura de ultima generatie, au aparat radiologie dentara, sunt foarte atenti la respectarea regulilor pentru prevenirea infectarii cu Covid 19 - am vazut ca in sala de asteptare si in cabinete au inclusiv aparate cu UV pentru dezinfectarea aerului. Au si medici pentru Chirurgie si Ortodontie. Recomand cu toata increderea !
Catalin Dorin
Catalin Dorin2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență avută vreodată la un cabinet stomatologic. Cu programare făcută să aștepți o ora și ceva pe pandemia asta împreună cu alți pacienți într-o incintă de 3/3m fără să ți se spună de ce și fără să-ți ceară scuze pentru întârziere, mi se pare halucinant. Cât despre profesionalism, competență, odată cu mutarea la noua adresă și lărgirea colectivului de medici, au scăzut mult standardele.
Marioara stoian
Marioara stoian2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet,cea mai bună echipa,au răbdare să explice,sunt flexibili,extrem de bine pregătiți iar toate lucrările de care am avut nevoie au fost foarte reusite. Mii de mulțumiri echipei condusă de dr.Neagoe.
Ramona Stanciu
Ramona Stanciu2 ani în urmă
Cea mai urâtă experiența avută vreodată la stomatolog! Am fost pentru a trata o carie (nedureroasa) fără extirpare de nerv și după "tratament" am avut cea mai crunta durere de măsea, oribil!!! Este noaptea minții sa te doară măseaua după ce pleci de la dentist! Nu recomand nimănui!!!!
Mnk Stoian
Mnk Stoian2 ani în urmă
Doctori care au dat dovadă de profesionalism, de empatie, răbdare și calitate. Recomand cu drag clinica.
Locații recomandate