/Ilfov/Dentist

AS Dent Otopeni

Calea Bucureștilor Nr. 90, Otopeni 075100, România

AS Dent Otopeni
Dentist
4.9
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H329+QQ Otopeni, România
+40 755 855 854
stomatologieotopeni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Martinescu
Gabriela Martinescu2 ani în urmă
Cea mai proastă experiența! După un tratament propus de doamna doctor stomatolog Marinescu Mihaela, pentru o infecție la un molar am rămas cu dureri pentru trei luni până am contactat alt medic stomatolog. Pe parcursul a mai multor ședințe am cerut detalii despre cauze și tratament și nu am primit niciun răspuns clar, doamna doctor fiind mereu iritată de întrebările mele legate de tratementul propus. La final, dupa ce tratamentul nu își făcuse efectul iar eu având încă infecția vizibilă și dureri, am primit doar vaga impresie că îmi va trece pe parcurs de la sine. Nu recomand!
Bianca Buzetto
Bianca Buzetto2 ani în urmă
Tratament profesional și atenție la pacient (dna dr Marinescu este medicul meu), curățenie impecabila, atitudine prietenoasa a personalului clinicii. Ca sa nu mai zic ca dacă stai în nordul capitalei, se ajunge mult mai repede decât în centru. Recomand din toată inima.
Cosmin
Cosmin2 ani în urmă
Incântat de experiența și profesionalismul dnei dr. Adina Bota! Răbdarea și devotamentul dnei dr. Bota a făcut ca programările la dentist sa nu mai reprezinte un moment de tensiune!
Multumesc, As Dent Otopeni!
Teodora Luganovici
Teodora Luganovici2 ani în urmă
As Dent ofera servicii excelente pentru tratamente dentare! Dr. Antonela Scripca e un doctor minunat este mereu profesionista, amabila si prietenoasa oferind solutiile cele mai bune pentru ingrijirea dintilor astfel incat simt mereu ca sunt pe maini bune! Echipa AS Dent deasemenea este foarte amabila si mereu gata sa ajute cu orice! As Dent e locul potrivit unde sa mergi cu incredere pentru solutii ideale dentare in functie de prioritati! Il recomand tuturor cu mare caldura! Dupa parerea mea ofera cele mai bune servicii dentare pe care le-am intalnit pana acum!
As Dent is a great place to go take care of your teeth. Dr. Antonela Scripca who is a highly professional, courteous, and friendly explained me very well all the process i had to go through examining and providing with solutions by priority so that I felt that I was in good hands.
I strongly believe that it's the best dental care I have ever experienced! All the stuff here was very gentle and kind to me! I would highly recommend to anyone!
Cristina Bunea
Cristina Bunea2 ani în urmă
Un cabinet stomatologic unde ma simt extraordinar! De la intrare esti intampinat de zambete, ceea ce pentru mine conteaza enorm! Dna doctor Scripca, este o persoana deosebita, care te face sa uiti de durere, tot timpul iti explica si este alaturi de tine cu tot ce ai nevoie! Sunt cea mai fericita ca am cunoscut-o si este o placere sa merg la cabinetul dansei! De-ar fi toti oamenii asa, ne-am îmbogăți de bunatate! 💕
Lucian cristian ene
Lucian cristian ene2 ani în urmă
Recomand cu caldura si incredere serviciile AS Dent Otopeni. Doamna Dr. Marinescu este o profesionista si un om deosebit care iti explica procedura pe masura ce se petrece. Multumiri si mult succes in continuare.
Alina Bucica
Alina Bucica2 ani în urmă
Recomand As dent pentru echipa speciala condusa de doamna doctor Antoanela Scripca si pentru aparatura de ultima generatie folosita ! Este o clinica care ofera servicii atat adultilor cat si copiilor .Fiul meu de 9 ani merge la cabinetul stomatologic ca si la un loc de joaca ...deschis ,relaxat si cu bucurie fara panica pentru a se intalni cu "Zana Maseluta" :) , pentru mine ca si parinte este un lucru minunat!
Viviana Vanatoru
Viviana Vanatoru2 ani în urmă
O experienta excelentă, la un pret foarte bun pentru calitatea oferita! Cand am venit aici prima data,eram terorizata de ideea de a merge la dentist. Dar datorita profesionalismului desavarsit si a atmosferei super relaxante sunt un alt om cand este vorba de dentist. Recomand 100% Multumesc Antoanela Scripca pentru caldura vocei si a mainilor tale de aur.😘
Locații recomandate