/Ilfov/Dentist

Sirona

Bulevardul Pipera 50, Voluntari 077190, România

Sirona
Dentist
4.1
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G46Q+2M Voluntari, România
+40 722 600 922
sironaclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 14–19
Mirecuri: 9–14
Joi: 14–19
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina dimiu
Irina dimiu2 ani în urmă
Dr. Ursu a reușit să salveze un implant montat absolut iresponsabil - de alt medic- chiar lângă o gaură în osul maxilarului. A avut răbdarea și priceperea de a găsi cauza pierderii osoase, a făcut o rezecție apicală și o adiție osoasă în cadrul aceleiași intervenții chirurgicale, apoi a montat noile coroane. Programările au fost respectate cu sfințenie și, mai mult, deși a fost vorba despre o lucrare complicată, niciuna din ședințe nu a durat mai mult de o oră. Cu amărăciune trebuie să spun că asistenta doctorului Ursu pare mai calificată decât doctorița care m-a tratat până acum...Tot respectul și toată recunoștință mea!
Theodor Paraschiv
Theodor Paraschiv2 ani în urmă
Preturi foarte mari si nu corespund cu cele de pe site. Am platit dublu fata de cat era afisat pe site. Pe langa asta am avut de asteptat o ora in conditiile in care aveam programare. Nu recomand! De evitat!
PLANET DISTRIBUTIE
PLANET DISTRIBUTIE2 ani în urmă
O echipa minunata .
Am avut interventii chirurgicale ,insa totul a fost lasuperlativ!!
Larissa Cerasela
Larissa Cerasela5 ani în urmă
Incep prin a-i multumi omului minunat Dr. Cristian Ursu. Am ajuns la el prin recomandare si dupa o consultatie de aproximativ 1 ora si 30 min, am primit diagnosticul exact si toate indrumarile necesare pentru un tratament cu rezultate extraordinare. Va recomand cu toata increderea aceasta clinica si acest medic magnific.
Adina Georgescu
Adina Georgescu5 ani în urmă
Recomand cu mare incredere Clinica Sirona pentru profesionalismul dr. Cristian Ursu si amabilitatea personalului.
Abel ghita
Abel ghita5 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte scump. Din păcate, asta nu înseamnă neapărat că Doc are cel mai bun rezultat și nici nu vorbește mult cu pacientul. După mai mult de o lună de tratament m-am întors la clinică din cauza durerii de dinți. A tratat-o ​​superficial. Prin urmare, a trebuit să merg la o altă clinică unde au refăcut totul. În afară de asta, loc îngrijit și asistenți drăguți.
(Vorbind despre clinica Piata Romana)

(Original)
Very expensive. Unfortunately that doesn't necessarily mean Doc performs the best, nor does he speak to pacient a lot. After more than 1 month treatment I returned to the clinic because of toothache. He treated it superficially. Hence I had to go to another clinic where they redone everything. Other than that, tidy place and nice assistants.
(Talking about Piata Romana clinic)
Cornelia Dumitru
Cornelia Dumitru7 ani în urmă
Adrian mihalache
Adrian mihalache8 ani în urmă
Adrian,am fost cu maicamea,multumesc.
Locații recomandate