/Ilfov/Dentist

Dental France

Strada Erou Iancu Nicolae 41, Voluntari 077190, România

Dental France
Dentist
4.2
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G47J+FQ Voluntari, România
+40 756 111 666
dentalfrance.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Mateescu
Vlad Mateescu2 ani în urmă
Cele mai scupe 5 minute din viata mea. Mi s-a spus ca nu am venit la tipul potrivit de doctor si mi s-a indicat unde sa merg. Consultatie de specialitate - 300 lei
O stea pt ca locul era curat.
Radu Cristian Pintilie
Radu Cristian Pintilie4 ani în urmă
Atmosfera placuta, persoanele de la recepectie sunt calde si primitoare, doctorii sunt foarte amabili si profesionisti. Recomand cu incredere si caldura!
Daniela Resvanis
Daniela Resvanis4 ani în urmă
Felicitari echipei Dental France ! Super profesioniști !!!
Michael Schocki PFF Schock
Michael Schocki PFF Schock4 ani în urmă
(Tradus de Google) Au fost aici de nenumărate ori și acesta este locul pentru a beneficia de orice fel de tratament dentar. Personal bun și stomatolog excelent, programările disponibile în timp scurt. Foarte profesionist, stomatolog pentru întreaga familie. Foarte recomandat!

(Original)
Have been here numerous times and this is the place to get any kind of dental treatment. Great staff and great dentist, appointments avaialble in short time. Very professional, a dentist for the whole family. Highly recommended!
Dan Chiper
Dan Chiper4 ani în urmă
(Tradus de Google) mare serviciu, oameni grozavi.

(Original)
great service, great people.
Raluca Antip
Raluca Antip4 ani în urmă
Ciproma Sem
Ciproma Sem6 ani în urmă
Nu sunt profi...m-am dus sa-mi fac o gutiera la ei (ceva simplu) si ma suna dupa 4 zile sa-mi spuna ca au spart mulajul facut si sa revin pentru un nou mulaj. Atmosfera din cabinet era una de hlizeala si chichoteala intre asistente, isi povesteau ce au facut in weekend etc.
Am fost in destule cabinete insa ca Dental France sper sa nu mai nimeresc. Bineinteles ca le-am cerut banii si i-am primit a doua zi cu scuzele de rigoare insa NU recomand acest cabinet, nici macar pentru profilaxie, detartraj etc...sau ceva mai complicat!
Mai Trinh
Mai Trinh6 ani în urmă
Foarte nemultumita. Ne-au luat in consultatie avand in vedere ca doctorul era in vacanta, ne-a pus sa platim o data si a doua oara (cu doctorul doar pt consultatie ) fara avea niciun fel de resultat caci ne pune sa mai ne ducem altundeva pt a face o echografie... fara sa spun că ne-a reprogramat de 2 ori, a doua oara cu O SINGURA ora inainte de sedinta ne-am dus la ora indicata caci nu aveam tot timpul ochi pe telefon... + ne-au contactat in engleză doar pt suntem straini?
Locații recomandate