/Ilfov/Dentist

Dr Lupu Dental&Implant center

Strada Emil Racoviță 27c, Voluntari 077190, România

Dr Lupu Dental&Implant center
Dentist
4.9
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4VR+QP Voluntari, România
+40 741 665 511
drlupudental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–20
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Codrin Lucanu
Codrin Lucanu2 ani în urmă
Echipă de medici profesioniști și au cel mai bun raport calitate/pret. Ii recomand cu drag.
Mariana Coiciu
Mariana Coiciu2 ani în urmă
Super medic ,super comunicare și super,super precizie .
Andreea Balaban
Andreea Balaban2 ani în urmă
Daca as putea, as da 0 stelute pentru neseriozitate. Am sunat pentru o programare deoarece aveam o durere la unul din dintii din fata, mi s-a spus sa fac intai o radiografie pentru a veni pregatita si imediat cum fac rx sa sun sa-i anunt pentru a se uita dl dr pe ea si sa-mi spuna ce sa fac in continuare. Am facut imediat rx, am trimis-o pe mail si i-am notificat telefonic, iar domnisoara de la tel mi-a spus ca se va uita dl dr si ma vor suna inapoi. A trecut ziua, a doua zi de dimineata am sunat eu ptr a intreba ce se intampla si mi s-a spus ca dl dr ar fi de fapt la bacau si se va uita pe ea "mai pe seara"... lucru care evident nu s-a intamplat. Am apelat la alt medic stomatolog, ceea ce as fi facut mult mai devreme daca mi se spunea ca dr Lupu nu este disponibil. Intrebarea mea este: voi ati sta cu o durere de dinti sa asteptati nu stiu cate zile sa va primeasca un medic la consult? Nu e ca si cum voiam sa fac o programare la tuns si puteam sa astept ca nu ma durea nimic. Oameni fara empatie si cuvant.
Patricia Cepi
Patricia Cepi4 ani în urmă
Singurul cabinet stomatologic ( din peste o duzina vizitate anterior) la care ma duc relaxata si increzatoare ca mi se va oferi un tratament de durata. Domnul doctor Lupu intotdeauna imi explica cu rabdare si in detaliu toate procedurile si imi prezinta toate variantele ( pe intelesul meu) pt a dispune intotdeauna de cea mai buna alegere in vederea urmarii unui tratament. Atmosfera foarte calda si primitoare, cabinetul m-a surprins placut cu dotarile ultra moderne de care dispune. Un raport calitate/pret exceptional! Un cabinet ca in occident din toate punctele de vedere! O sa va recomand cu toata sinceritatea si din tot sufletul! Bravo!
Eduard Mariut
Eduard Mariut4 ani în urmă
Servicii excelente si profesionalism.

Recomand cu incredere!
Stefan Oprea
Stefan Oprea2 ani în urmă
Medic foarte bine pregatit și profesionist desavarsit. De la locatia exclusivista pana la materialele folosite de dl. dr., totul este de o calitate impresionanta. Dupa vizita la aceasta clinica, in mod cert nu voi mai apela la serviciile altui stomatolog.
Pacat ca se pot acorda doar 5*.
Florin Filipoiu
Florin Filipoiu2 ani în urmă
Foarte bun medic stomatolog. Explica perfect.Lucreaza rapid. Preturi rezonabile. Exista si sistem de reduceri.
Ana-maria deaconescu
Ana-maria deaconescu2 ani în urmă
Il recomand cu incredere pe Dl. Dr. Lupu, care este un profesionist desavarsit. Mi-a prezentat mai multe solutii pentru problema mea, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei, astfel incat am putut opta pentru cea mai buna d.p.d.v raport calitate-pret.
Are mana foarte usoara si delicata, astfel incat frica de polizor dispare de la prima sedinta. Materialele pe care le foloseste sunt de foarte buna calitate, iar preturile decente. Am fost foarte multumita de modul in care lucreaza dl. Dr., astfel incat am convins-o si pe mama, care are 82 de ani, sa mearga la clinica dumnealui, pentru o extractie, pe care nu vroia s-o faca de frica. Dupa interventie, mi-a spus ca e prima data cand a mers la stomatolog si nu a simtit niciun fel de durere sau discomfort.
Locații recomandate