/Iasi/Dentist

C.M.I Viadent

Strada Mihail Kogălniceanu 14, Iași 700545, România

C.M.I Viadent
Dentist
4.1
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HFJ+78 Iași, România
+40 742 664 487
viadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Pricop
Mihaela Pricop2 ani în urmă
Vreau sa mulțumesc echipei pentru răbdarea și profesionalismul de care dau dovada. Am făcut implanturi la ei sau purtat exemplar foarte atenți cu pacientul tratamentele și îngrijirea au fost la cele mai înalte standarde o echipa minunata cu oameni competenți și deosebit de amabili va doresc succes în tot ceea ce faceți pentru ca sunteți minunați!
Adriana Conti
Adriana Conti2 ani în urmă
Incep rău,continuă rău,sfarsesc rușinos de rau.
Cel putin pt implanturi merită să încercati o alta clinica.Aici riscurile sunt maxime.
Ovidiu Moruz
Ovidiu Moruz2 ani în urmă
Incredibil de prost executate lucrarile.
Profesionalism? Nu aici.
Pierzi timp doar sa fii muls de bani.
Iulia G.
Iulia G.2 ani în urmă
Servicii calitative, doctori cu experienta, personal bine pregatit, preturi corecte si mai ales un interes vadit pentru bunastarea pacientul - Multumesc intregii echipe pentru profesionalism si rabdare !
Ozzie Bucovina
Ozzie Bucovina2 ani în urmă
Cu adevarat profesionisti, atat-n meseria de stomatolog cat si-n relatia medic-pacient. Eu unu' m-am simtit iubit can' le-am pasit pragu'.
Recomand cu-ncredere!
Larisa Puslenghea
Larisa Puslenghea7 ani în urmă
Profesionalism la cel mai inalt nivel si specialisti carora le pasa de starea de bine a pacientului! Mereu am fost foarte multumita, m-am simtit foarte bine ingrijita si intreaga mea familie plus o sumedenie de cunoscuti se trateaza la ei, chiar daca trebuie sa faca cate patru ore pe drum. Merita efortul pentru ca tratamentul e la cele mai inalte standarde si oamenii sunt nu doar foarte competenti, ci si deosebit de amabili. Am fost pe la multi stomatologi, dar cei din aceasta clinica sunt de departe cei mai buni!
Laura-Liliana Ilisei
Laura-Liliana Ilisei7 ani în urmă
Am avut parte de servicii foarte bune si s-au purtat cu profesionalism. Sunt interesați de starea ta si chiar sunt dispusi sa trateze, decat sa faca extractie dentara cum le este mai usor multora. Recomand!
Cristian-Dragos Varganici
Cristian-Dragos Varganici2 ani în urmă
O echipa de profesionisti desavarsiti si caracterziati nu doar de catre pasiunea pentru meserie, ci si de calitatea relatiilor interumane, in trend si dotati doar cu materiale si tehnici de varf, corecti si prompti, mereu la inaltime! Echipa are o pregatire de top si o vasta experienta in domeniu. Noi ne tratam de mai bine de doua decenii la clinica Viadent si nu au dezamagit niciodata!
Mulțumim Domnului Doctor Marius Vataman si întregii echipe Viadent!
Locații recomandate