/Iasi/Dentist

C.L.L.A.R. Dental - LUCIAN CIUR

Str Confluentei Nr.1, Iași 700725, România

C.L.L.A.R. Dental - LUCIAN CIUR
Dentist
4.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GGM+F3 Iași, România
+40 742 010 617
klardental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodor Patraş
Teodor Patraş4 ani în urmă
Am stat în dubii dacă să scriu despre experiența mea dezamăgitoare iar apoi m-am gândit, poate acest review va ajuta pe cineva să evite o situație de genul:

Am fost la dl. tehnician în Rediu pentru 3 coronițe. Am fost poftit la parterul unei vile în construcție, într-o camera de depozitare în care a fost improvizată o recepție și un scaun pentru clienți. Locația mi s-a părut cam obscură (și asta cu îngăduință) dar am sperat că se va compensa prin calitatea serviciilor. Mi s-au făcut câteva poze la dinți de către doua persoane care nu sunt sigur că știau ce făceau (întrucât se tot întrebau "oare așa?") după care am plecat.

Câteva zile mai târziu au venit si coronițele, și am observat că una era neobișnuit de albă, ieșea în evidență în comparație cu dinții de lângă. Dna. doctor i-a explicat dl. tehnician situația la telefon, după care m-a rugat să merg din nou in Rediu, pentru a fi sigur că problema culorii se va rezolva.

Dupa ~1h prin traficul de vârf, am traversat în cele din urma orașul si am ajuns. Dl. tehnician a ieșit dintr-o anticameră vizibil ofuscat (nu tu "bună ziua" sau "ne cerem scuze" sau "spuneți-mi, care e problema"). Mi-a facut dumnealui încă vreo câteva poze la dinți și "ok, asta a fost". Câteva zile mai târziu, ajung coronițele, iar cea cu pricina tot mai albă ca dinții vecini... M-am hotărât să le cimentez așa întrucât diferența de culoare nu mai e chiar asa de puternică și pot accepta o nuanță ușor diferită.

Totuși, atunci când percepi tarife peste medie (în cazul meu aproape 400 RON în plus pe coroniță în comparație cu alți tehnicieni propuși de dna. doctor), mă aștept ca atât serviciile cât și atitudinea față de clienți să fie peste medie, nu?
Bogdanel C
Bogdanel C6 ani în urmă
Elena Filip
Elena Filip2 ani în urmă
Ma speria fantastic gandul de proteza mobila dar am acceptat pentru ca nu am avut alta solutie. Sunt aprope 2 ani de cand o port si ma simt foarte bine! Multumesc!
Mihai Fronea
Mihai Fronea2 ani în urmă
Mi am recapatat zambetul! Sunt foarte multumit de calitatea lucrarilor dentare! Ma simt excelent inca din prima zi! Un tehnician care lucreaza cu pasiune, pune mult suflet si se dedica pacinetului!
Diana ungureanu
Diana ungureanu2 ani în urmă
O experienta peste ce ma asteptam. Am avut parte doar de profesionalism si oameni foarte primitori si cu multa experienta in spate. Recomand pentru oricine doreste servicii de cea mai buna calitate.
Nimirceag dana
Nimirceag dana2 ani în urmă
Zambesc cu incredere!un laborator care pune pret pe calitate nu pe cantitate! Mii de multumiri si multe zambete!
Alina Ipatioaie
Alina Ipatioaie2 ani în urmă
Multumesc mult pentru ca mi ati redat zâmbetul!Sunt foarte mulțumită!!
Iulian Ciur
Iulian Ciur2 ani în urmă
Profesionalism seriozitate calitate .
Locații recomandate