/Iasi/Dentist

Cabinet Stomatologic Dr. Stella Moţoc.

Șoseaua Arcu nr 31, Iași 707305, România

Cabinet Stomatologic Dr. Stella Moţoc.
Dentist
4.5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H98+PV Iași, România
+40 762 619 395
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Rusu
Adrian Rusu2 ani în urmă
Pot sa zic ca sunt super multumit! Un ambient frumos,profesionalism si calitate ! multumesc dna Stella!!!
Ema andreea
Ema andreea2 ani în urmă
Experiența își spune cuvântul. Am inceput colaborarea din anul 2010 cu doamna Dr. Stella Motoc.
Ivona Catalina Ilie
Ivona Catalina Ilie2 ani în urmă
Dr. Stella Motoc este doctorul meu stomatolog de peste 15 ani. Am fost la ea pentru tratament de canal, plombe, detartraj cu airflow si periaj, albire, extractii si in curand pentru primul meu implant. Este un doctor foarte bun, cu multa experienta, care te face sa te simti confortabil. Lucreaza cu pasiune si grija pentru pacient, cu mult profesionalism, extrem de transparenta, explica pas cu pas procedurile. Este singurul doctor la care am incredere sa merg cu mama in varsta, care are frica de stomatolog. Recomand cu incredere!
Emanuel - Francisc Mart
Emanuel - Francisc Mart2 ani în urmă
De peste un deceniu beneficiez de serviciile doamnei doctor și sunt foarte mulțumit de modul în care își face meseria. Toate tratamentele pe canal și plombele puse au trecut testul rezistenței și a timpului(peste 10 ani). De fiecare dată am fost întâmpinat cu cordialitate și mi-a fost rezolvată orice urgență stomatologică. Dăruința, seriozitatea, experiența și lucrările de calitate trebuiesc recompensate pe măsură. Va recomand cu încredere sa apelați la serviciile dumneaei!
Manutenzioni Srls
Manutenzioni Srls2 ani în urmă
Doamna Doctor Motoc este un medic desavarsit. In ciuda faptului ca aveam o dantura cu probleme enorme a reusit sa faca “miracole”. Cu adevarat multumit. Recomand!
Nicoleta Baetu
Nicoleta Baetu2 ani în urmă
Cel putin zece ani au trecut de cand am cunoscut-o pe doamna doctor Motoc si din acel moment a devenit medicul stomatolog la care ma adresez cu incredere atat pentru lucrari mai importante cat si pentru profilaxie.
Intotdeauna am ramas pe deplin satisfacuta de serviciile dumneaei. Spre exemplu, cariile tratate in 2011 se pastreaza si acum intr-o stare perfecta. In plus, in acest cabinet nu am experimentat niciun fel de durere dimpotriva experienta tratamentelor dentare a devenit pe parcursul anilor o adevarata placere.
Recomand cu incredere!
Bordeianu Irina
Bordeianu Irina2 ani în urmă
Sunt foarte nemulțumita. După cei 6 Dinți pe care i-a lucrat acesta doamna doctor toti 6 s au stricat. Atât de tare ce mi-a “forțat “canalele încât mi s au crăpat dinții. Surorii mele nu i -a închis canalul bine și a făcut infecție era cu jumătate de fata umflata din cauza neglijentei doamnei Doctor. Din suflet va zic ... încercați altundeva . Peste un 1 va trebui sa mergeți iar la dentist și dati o groaza de bani aiurea
Cîrjă Răzvan
Cîrjă Răzvan2 ani în urmă
O experienta sigura si cu rezultate pozitive de fiecare data. Doamna doctor este o profesionista. Preturile reflecta in proportie de 100% munca depusa, calitatea executării procedeelor si rezistenta in timp a lucrarilor.
Recomand!
Locații recomandate