/Iasi/Dentist

DENTESSE Kids&Teens

Strada Gheorghe Săulescu, Iași, România

DENTESSE Kids&Teens
Dentist
4.9
35 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H7H+PC Iași, România
+40 332 101 000
dentesse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela FRANCU206 zile în urmă
Recomand Clinica Dentesse! Mergem regulat cu fetita noastra la consultatii de rutina, a avut si doua sigilari de maseluta. Domnul dr Popescu este foarte rabdator, explica copilului tot ceea ce face inspirandu-i incredere si suport. Incredere totala in Dentesse.Multumim!
Lazar Dorin-Alexandru
Lazar Dorin-Alexandru4 ani în urmă
Am fost de curand cu copilul meu la clinica din Palas pentru un tratament ortodontic. Sunt foarte multumit de serviciile oferite, de profesionalismul personalului si al doctorilor. Recomand cu incredere aceasta clinica, mai ales pentru parintii care cauta un medic stomatolog pediatru, cu raport calitate-pret corect.
DAMIAN CARMEN GABRIELA
DAMIAN CARMEN GABRIELA4 ani în urmă
Am fost de mai multe ori cu fiica mea la clinica si sunt foarte mulţumita de toate tratamentele care i s-au făcut. Sunt cu adevarat o echipă de profesionişti. Am realizat ca se poate merge cu copilul la stomatolog fara sa ii fie frica !!!! Vă mulţumim pentru tot! Recomand Clinica Dentesse!
Mihaela Rugina
Mihaela Rugina4 ani în urmă
O clinica la superlativ cu personal la superlativ! Doctori foarte prietenosi si rabdatori cu cei mici, dar mai presus de toate OAMENI!
Multumim ca v-ati interesat si de starea lui Luca a doua zi dupa anestezie.Suntem bine, sanatosi, ne-am refacut rapid si am calatorit impecabil cei 130 km inapoi spre casa.
Din partea mea, aveti cele mai calde recomandari!
Maery
Maery4 ani în urmă
Multă dedicare din partea doctoriței și succes deplin cu tratamentul pentru care am avut mari emoții. După încercări nereușite la alte cabinete am găsit aici rezolvarea mai repede decât speram. Mulțumesc. Recomand oricărui părinte să nu traumatizeze copilul pe la dentiști de adulți ci sa sa meargă din start pe varianta câștigătoare și pentru copil și pentru buzunarul lui.
Ciprian zota
Ciprian zota4 ani în urmă
Nu credeam ca Luca al meu va reuși sa învingă teama de stomatolog! Nici nu spui ca mergem la dentist. Profesioniști. Încercați și veți vedea diferența!
Diani Severin
Diani Severin4 ani în urmă
Foarte Profesionali. Dna doctor Armbruster Ana-Maria e foarte bună, răbdătoare cu copiii! Imi Place aceasta clinica.
Geanina Stoleriu
Geanina Stoleriu2 ani în urmă
A fost a 5 a vizită la medicul stomatolog, și după niște experiențe neplăcute în alte părți copilul a prins o frică mare de dentist. Nu am crezut că voi reuși de această dată, însă se pare că domnul doctor Popescu Emil a făcut ceea ce se părea a fi imposibil. A intrat în cabinetul domnului doctor împins de la spate, așa frică avea și după consult a bătut palma cu dumnealui și a promis că revine. Mulțumim din suflet domnului doctor și acestei clinici deosebite. Vom reveni cu drag!!
Geo Co
Geo Co2 ani în urmă
O clinica super.... Mulțumim din suflet domnului dr Popescu Emil pt profesionalismul său!
Copilul meu abia așteaptă următoarea vizită la aceasta clinică.
Va mulțumim!
Locații recomandate