/Iasi/Dentist

Junior&Family Dental Center Păcurari

Șoseaua Păcurari 46, Iași 700547, România

Junior&Family Dental Center Păcurari
Dentist
4.1
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GGR+3H Iași, România
+40 760 460 040
juniorfamily.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Listenee
Diana Listenee2 ani în urmă
Am fost acum câteva luni cu asigurare de la firma și cu siguranță că dl.dictor a considerat ca este rost de capatuiala. Mi-a găsit vreo 5 carii unde nu aveam nimic, ba m-a și trimis sa-mi fac radiografii la 5 masele la centrul de pe Sf Lazăr, presupun ca își împart câștigurile. Partea hazlie este ca mi-am dat seama ca-i o păcăleală de diagnostic și am zis, totuși, sa-i anunț ca nu mai vin la a doua consultației.
Când a văzut ca nu mai este rost de câștig, o duduie de la recepție insista sa vin, ca i-a spus ei dl.doftor ca am o problemă grava.
Evident, nu recomand. Am fost la alt cabinet și nu a fost nimic confirmat .
Adrian Militaru
Adrian Militaru2 ani în urmă
Am avut parte de o lucrare de calitate și de profesionalism din partea domnișoarei doctor Ioana Bugiag.
Ioana C
Ioana C4 ani în urmă
Recomand, doamna Andreea M lucreaza excelent, are foarte multa rabdare, explica foarte bine ce face! Curatenie 100% si personal foarte amabil, zero durere!
Mitirita george
Mitirita george4 ani în urmă
O clinica stomatologica cu doctori foarte buni si rabdatori si preturi corecte. Dr. Solomon este un medic foarte bun si cu ajutorul lui am trecut peste frica de dentist. Multumesc!
Ioana Simona
Ioana Simona2 ani în urmă
Am fost pentru extractia molarilor de minte (2 la numar unul sus si unul jos) in timpul procedurii mi-a fost lovit dintele alaturat de cel extras cauzandu-mi o sensibilitate la mancat si la baut. Dar asta nu e tot dupa extractia celor doi molari care a durat 2 ore cu durere la extractie s-a efectuat cusaturile programand peste 10 zile eliminarea lor la programare mi s-a eliminat doar cusaturile molarului de jos cele de sus ramanand pe moment nu am realizar si am programat un periaj profesional cu domnul doctor mentionand ca o sa plec din tara si l-as vrea inainte se a pleca (bineinteles daca locul extractiei permite efectuarea periajului) dumnealui fiind deacord. ( la mimentul programari NU mi s-a mentionat nimic de extractia firelor ramase.) Initial nu am mai putut ajunge la programare si am anulat-o prin e-mail primind si confirmarea anularii.
Dupa ceva timp am observat ca inca am firele de sus initial am crezut ca sunt fire care se vor topi mentinez ca nu mi s-a spus nimic de firele ramase. Mi s-a format o infectie in locul unde au ramas firele- locul alb. Am luat legatura cu cei de la clinica raspunsul lor: Firele trebuie scoase. La momentul eliminarii firelor de jos nu mi s-a spus ca locul de sus nu e vindecat complet si ca trebuie sa ma prezint la alta programare pentru eliminarea lor. NU mi s-a spus in momentul anularii programarii pentru periaj ca INCA AVETI FIRELE SI TREBUIE SCOASE. ajungand la o infectie de toata frumusetea. Si la alte cheltuieli extra pentru tratament
Si pe final raspunsul lor nepasator in legatura cu problema
De evitat.
Gerila alexandru
Gerila alexandru2 ani în urmă
un loc extraordinar pentru cei mici si pentru cei mai mari si cu frica de dentist. medicul stomatolog a reusit sa ii castige increderea fiicei mele, dupa multe incercari nereusite la alte cabinete, ceea ce ne-a facut si pe noi sa alegem aceasta clinica. va multumim pentru experienta extraordinara!
Ioana Tarusi
Ioana Tarusi2 ani în urmă
Mulțumesc întregului personal medical care a participat la anestezia generala a fiicei mele. Adevărați profesioniști în sala și Oameni in afara ei. Dumnezeu sa vă binecuvânteze!
Alina Profir
Alina Profir2 ani în urmă
Dna dr Dinu Magda , va mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul cu care va faceți meseria!
Locații recomandate