/Iasi/Dentist

Stomatologie Iasi - stomatolog Ichim Lucian - urgente stomatologice

Bulevardul Tudor Vladimirescu 101, Iași 700312, România

Stomatologie Iasi - stomatolog Ichim Lucian - urgente stomatologice
Dentist
4.6
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J52+7R Iași, România
+40 744 399 207
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nelu Simbanu
Nelu Simbanu4 ani în urmă
Apreciez foarte mult ca mi au fost prezentate 3 variante atit de tratament cit si financiar si am putut alege singur ..in urma explicatiilor cu avantajele si dezavantajele fiecarei variante .Multumesc domnului dr pt rabdarea cu care se pliaza pe nevoile fiecarui pacient ...recomand !!
Dent Oris
Dent Oris5 ani în urmă
Promptitudine si profesionalism. Tratament fara durere si de buna calitate... mi s-a explicat pe intelesul meu si am ales varianta optima pentru mine in acel moment, de care sunt multumita sa azi. Recomand cu caldura!
Ciprian Radu
Ciprian Radu5 ani în urmă
Un om minunat, un doctor foarte bun. Îl recomand cu încredere. Deocamdată lucrarea e proaspăta, dar mi-a plăcut cum a lucrat. Am avut o intervenție amânată mai mulți ani, iar acum ma simt foarte bine Voi reveni pentru a va spune cum s-a comportat in timp. Multumesc Lucian!
Lady Pis
Lady Pis2 ani în urmă
Seriozitate si servicii de calitate superioara!!
Isabela Dominte
Isabela Dominte2 ani în urmă
Toamna trecuta am avut o problema cu un dinte rupt și am fost ,,la urgenta" la acest doctor. Nu recomand. Cabinetul nu este curat iar serviciile sunt destul de scumpe. Pentru tratament mi-a cerut în avans 500 de lei (pe care l-am platit) iar când sa merg sa schimbe pansamentul cu tratament mi-a spus ca pleaca in Franța in concediu..nu stiu cand a revenit în tara intrucat nu mi-a mai răspuns la telefon.
Deci am ramas si cu dintele descoperit și cu banii dati 👎
Venera Secuian
Venera Secuian2 ani în urmă
Deși am sunat in urgentă duminica, d-nul doctor mi-a răspuns la telefon și m-a îndrumat cu răbdare, deși momentan cabinetul este închis pentru renovare. Mulțumesc pentru ajutor. Cu siguranța voi merge la tratament când se deschide.
Sarah Delobel
Sarah Delobel2 ani în urmă
Eu sunt f.multumita de serviciile cab dar acum este inchis de 6 luni ...mi a comunicat domnul dr.care este la un curs de specializare deci nu i inteleg pe cei care au scris inanité cul 2 sapt de servicii neconforme la un cabinet inchis de anul trecut. Eadrredredeschideteq
Bianca Buhusi
Bianca Buhusi2 ani în urmă
un doctor lipsit de professionalism, care face curatare de canal fara a face o radiografie inainte pt a vedea situatia exacta a dintelui sau dupa pt a vedea daca canalele au fost bine curatate, din punctul meu de vedere nu recomand.
Locații recomandate