/Iasi/Dentist

Melian Clinic Center

Șoseaua Sărărie 12, Iași 700451, România

Melian Clinic Center
Dentist
4.5
31 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
5HM9+QH Iași, România
+40 232 266 472
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irinel Rogalschi105 zile în urmă
Am fost la zeci de stomatologi toata viata. Nicaieri nu am fost tratata mai bine si mai corect din punct de vedere medical,ca aici. Medici de inalta tinuta profesionala ,cum rar se mai gasesc . Chiar daca nu se respecta timpii de asteptare ,nu este nicio problema ,pt ca atunci cand se opereaza sau se amprenteaza ,sau se intervine pur si simplu pt o carie,pot apare probleme neprevazute ,pe care domnii dr le rezolva fara sa se uite la ceas.
In numele fiului meu care a suferit interventie chirurgicala in premiera pe țara ,efectuata de dr Melian G ,in numele meu personal,multumesc acestor doctori exceptionali,intregii echipe de medici si asistente
Respect si recunostiinta tuturor!
Florin Cornescu330 zile în urmă
Voiam să scriu o recenzie favorabilă simplă, dar citind unele comentarii voi dezvolta un pic.
Probabil că despre oricare dintre noi, dacă întrebam pe alții, părerile vor fi cât se poate de diverse și este normal sa fie astfel. Dar aici apar niste «trepte», fiindcă una e să fii nemulțumit și cu totul alta e să fii detractor.
Aia cu «halatul rupt si murdar» al dr-ului Melian face parte în mod clar din a doua categorie, iar acel comentator a reușit să se descalifice total.
În privința așteptării, ar trebui să înțelegem că una e un medic dentist care rezolvă carii și altceva un prof dr conf univ, la care practic fiecare intervenție este o operație complicată. Fiindcă văd nemulțumiri legate de organizare sau de prețuri, dar nici un reproș legat de malpraxis!
Am un fiu medic specialist ORL și o fiică medic rezident Ortodonție, care chiar a absolvit Medicina Dentară în Iași ca șefă de promoție, și a avut-o ca profesor la Endo pe dna Dr Anca Melian, despre care mi-a spus că e una dintre cele mai capabile din toată facultatea, în condițiile în care excelența profesorilor de la UMF Iași este unanim recunoscută. Medicina e în sine o facultate enorm de grea, iar ce urmează după ridică ștacheta dificultății.
În ceea ce îl privește pe Dr Gabi Melian, îl cunosc de aproape 40 de ani, din timpul liceului. E același om, de mare finețe și seriozitate. Și-a câștigat în timp o reputație impecabilă, pe care doar un om de rea credință i-ar putea-o nega.
Așa că, deși poate e necesar să așteptați, vă invit să vă exprimați opinia ULTERIOR tratamentului stomatologic de la aceasta clinică. Eu vin de la Bacău pentru intervenții și aștept cât este nevoie.
Sunt convins că v-ați interesat înainte despre calitatea actului medical care se efectuează aici, și sigur nu mergeți la Dr Melian ca să îi faceți lui o favoare, ci să vă faceți vouă una!



Gelu G1 an în urmă
Multumesc Domnului doctor Melian Gabriel pentru profesionalism și maini de aur !
Super Frankie
Super Frankie2 ani în urmă
Daca s-ar putea, as acorda 0 stele. Babuta asistenta ar trebui sa ramana cu pensia si sa lase jobul pt o persoana mai competenta si educata. Nu mai suntem in 1970, a trecut vremea ei. Nesimtirea la ea acasa
Gabriela Chioibasu
Gabriela Chioibasu2 ani în urmă
Felicitări pentru profesionalism! O echipa minunată! Multumesc dlui dr. Melian Gabriel si dnei dr. Guzu Elena pentru tot! Oameni ca dumneavoastra sfintesc locul! "Rara avis"!
Daniel dorneanu
Daniel dorneanu3 ani în urmă
Teapa pentru tinerii ce au terminat o facultate si sunt in cautare unui loc de munca prost platit ! Atentie aparentiile înșeală!.
Maricica Botezatu
Maricica Botezatu4 ani în urmă
Un medic extraordinar si in primul rand un OM cu suflet mare!! Cu tot sufletul, recomand!!!
Robert R
Robert R5 ani în urmă
Profesionalism, promptitudine, seriozitate 10/10 5 stele fara niciun dubiu
Ramy schleck
Ramy schleck2 ani în urmă
Scriu acest review chiar la iesirea din cabinet. Dau review negativ pt ca, avand programare, mi s-a cerut sa astept peste 50 min, dupa care am decis sa plec. Daca ar fi caz izolat, nu ar fi o problema, dar erau in sala de asteptare destui oameni care asteaptau chiar de mai mult timp. Totusi ar trebui ca programarile sa insemne ceva si sa fie facute realist, nu chemand 10 oameni la aceeasi ora. Poate aveam si noi altceva de facut in timpul acela. Pot sa astepte dupa cheful doctorului, ca doar e doctor si trebuie sa stam dupa cheful lor. Nu, multumesc, sunt si altii... mai profesionisti

Raspunsul pentru replica dvs:
1: Concluzia dvs ar fi ca de fapt nu am fost in cabinet? Sunt curios, cum ati verificat numele real in baza dvs de date? Nu doresc neaparat sa las o recenzie negativa, doar punctez ce s-a petrecut
2 si 3: Sunt de inteles urgentele, atata timp cat cineva anunta pacientii care aveau programare. Am intrebat-o pe doamna de la receptie de doua ori ce se intampla si nu a fost tocmai draguta in exprimare si atitudine, ba chiar a folosit persoana a doua desi am fost politicos. Aceeasi doamna m-a si sunat dupa 2 ore, daca am plecat ca nu ma gaseste in sala. Bineinteles, cu aroganta si dispretul din cabinet, prezente. Doamna in cauza apare si in poza dvs, in halat alb.
In concluzie, trecand pe la cativa dentisti in viata asta, mentionez ca niciodata nu am fost tratat intr-un asemenea mod. Poate, pe viitor, o sa tineti cont si de faptul ca suntem in secolul 21 si nu mai merge cu orele la rand, exista organizare si profesionalism.
PS: poate o sa angajati asistente medicale mai educate si cu mai mult bun simt
Paula Manole
Paula Manole2 ani în urmă
Profesionalism! Am fost in februarie la domnul doctor Gabriel Melian si am ramas uimita si placut surprinsa de modul in care isi trateaza pacientii. Recomand din toata inima.
Maria Chirila
Maria Chirila2 ani în urmă
Profesionalism si oameni de omenie.Celor care comenteaza timpii de asteptare pot sa le spun ca atunci cand te asezi pe scaunul stomatologului niciodata nu stii cat stai daca doresti servicii de calitate.
Locații recomandate