/Iasi/Dentist

Clinicile Esthetics Non Stop Iasi

Langa OXYGEN, Strada Pantelimon Halipa 10A, Iași 700614, România

Clinicile Esthetics Non Stop Iasi
Dentist
4.6
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H2C+HQ Iași, România
+40 737 838 427
clinicaesthetics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andy Momita
Andy Momita2 ani în urmă
Recomand! Am fost la doamna doctor Teodora Chiru pentru un tratament stomatologic. M-au impresionat răbdarea dumneaei, profesionalismul de care a dat dovadă, răbdarea cu care mi-a explicat în ce constă tratamentul și siguranța pe care mi-a transmis-o.
În plus colectivul cabinetului stomatologic este impecabil. Am fost foarte încântat și totodată mulțumit de experiența avută.
Ramona M
Ramona M2 ani în urmă
Recomand cu incredere Clinica Esthestics! Multumesc doamnei Doctor Simion Carmen pentru profesionalism, empatie si pentru rabdarea de care da dovada!
Ana-Maria Talpasanu
Ana-Maria Talpasanu2 ani în urmă
Nota 1000 pentru omenia si rabdarea de care a dat dovada dr. Bogdan Amarinei. Eu aveam oroare de mersul la stomatolog si sunt o pacienta fff dificila si cu multe mofturi. Dar durerea m-a facut sa ies din casa intr-o seara dupa ora 23:00. Am sunat si am fost programata imediat. Acolo era dr. Amarinei, care, in ciuda fricii mele, a lucrat cu multa rabdare si profesionalism. Fara durere la anestezie, are maini de aur! Apoi am mai lucrat niste masele si dinti si sunt extrem de multumita. Multumesc enorm pentru ca sunteti un medic caruia ii pasa de binele pacientului! Si foarte important: am scapat de frica de stomatolog :).
Calarasu Teodora
Calarasu Teodora2 ani în urmă
Am venit la 7:25 la clinica dupa o noapte in care am avut dureri mari de la o masea de minte. Nu am gasit-o decat pe doamna care facea curatenie. Ni s-a spus ca putem incerca la cabinetul de pe Iorga ca ala e non-stop doar ca nici acolo nu era nimeni. Cand am sunat, doamna ne-a comunicat ca nu avem o problema suficient de mare incat sa cheme un medic.
Alexandru Mihai
Alexandru Mihai2 ani în urmă
O experiența ce depășește cu mult așteptările.
Nu sunt din Iași, prind greu încredere, însă acei doctori sunt fantastici. Din cauza programului am avut plăcerea sa cunosc 3 doctori din acea clinica.
Prima persoana, Dr. Duță Mădălina, o persoana extrem de calda și calma cu o mâna extraordinar de ușoară.
A doua vizita, a fost la un domn doctor, care spre rușinea mea nu ii rețin numele, un domn doctor chirurg. Excepțional intr-un singur cuvânt. Am fost primit la ora 23, iar la ora 23:20 mi-a fost extrasa o măseluță de minte care îmi făcuse o grămada de probleme.
A treia vizita, a fost făcută din cauza mea, a somnului agitat, nu s-a făcut un cheag corect in urma extracției și in felul asta am cunoscut o a treia doamna doctor, care la fel nu i-am reținut numele, probabil din cauza fricii prea mari. Mi-a fost curățat locul extracției, pus un pansament special, compresa, totul a durat 5 minute, fără durere, fără costuri suplimentare, chiar daca a fost vina mea ca încă îmi sângera locul extracției.
Ca un rezumat, echipa este extrem de tânără însă cu multă experiență. Nu va lăsați influențați de ideea ca daca nu are 50 de ani înseamnă ca nu are experiența.
Mult succes întregii echipe, sunt excepționali!
A V
A V2 ani în urmă
Singura clinica din Iasi unde frica, stresul și durerea vin îndepărtate imediat ce dai piept cu personalul mult peste calificat. Singurul lucru care poți sa îl regreți este acela ca ai pierdut timpul cu alte cabinete din Iași unde majoritatea medicilor în loc sa își facă meseria și sa pună osul la treaba pentru a-ți rezolva problema trec repede la unica soluție prezentata, adică implant gandiduse evident strict la buzunarul lor personal. Recomand fără dubii pe domnișoara doctor Teodora Chiru, un medic care înțelege ca și bărbaților le este frica de dentist și cu o mana de aur, se asigura ca anestezia sau tratamentele efectiv nu le simți. Astfel toți cei cu frica de dentist reușesc sa învingă aceasta teama și ajung în sfârșit sa nu mai aibă probleme chiar și cu cele mai mici costuri. Mulțumesc încă o data pentru serviciile dumneavoastră!
Teodor Vlad
Teodor Vlad2 ani în urmă
Am mers la aceasta clinica tocmai din cauza recenziilor bune pe care le.am vazut pe maps...
Acum, pot confirma si eu ,servicii de calitate si personal profesional si tanar (problema pe care am avut.o a fost o carie destul de adanca)
Medic Andoni Madalina
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Recomand! Multumesc domnului Dr. chirurg Liviu Blaj - profesionist & empatic!
Locații recomandate