/Iasi/Dentist

Clinica Stomatologica Iasi - Passionate Clinic

Strada Tăietoarei 16, Iași 700259, România

Clinica Stomatologica Iasi - Passionate Clinic
Dentist
4.1
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J42+WF Iași, România
+40 744 516 551
implant-dentar.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex D
Alex D2 ani în urmă
Am fost la un control si mi-au spus ca am 8 carii si ca trebuie sa imi scot toate cele 4 masele de minte. Mi-au facut si o oferta de pret de aproximativ 1000 euro. Mi s-a parut foarte dubios stiind ca nu prea am probleme asa ca am fost la alti doi dentisti diferiti care in urma controalelor mi-au spus ca nu am absolut nicio problema. Practic acesti oameni ar fi fost in stare de malpraxis doar ca sa ia niste bani de pe mine. Pe langa asta aveau si taxa de covid de 50 de lei la fiecare vizita, pentru materialele folosite la dezinfectie, ziceau ei.
Morgan Veac
Morgan Veac4 ani în urmă
Raportul calitate-preț este nevorespunzator
Alexandra Ciobotaru
Alexandra Ciobotaru5 ani în urmă
Un cabinet cu medici profesioniști si o echipa extraordinara.
Planul de tratament este foarte bine realizat si explicat, procedurile de tratament sunt explicate iar primirea este extraordinara.
Felicitari echipei pentru lucrurile minunate care se intampla in incinta Passionate Clinic!
DianaMary D
DianaMary D5 ani în urmă
Un cabinet frumos în care lucrează oameni amabili și profesioniști! Datorită lor am căpătat mai multă încredere în mine și un zâmbet pe care nu îmi e jena să îl afișez ori de câte ori am ocazia. Multumesc Dr. Constantin Grijincu și întregului cabinet pentru aproape 3 ani de întâlniri lunare în care mereu am fost primita cu căldură, zâmbete și răbdare. Recomand cu drag! :D

P.S. Am scăpat și de frica de dentist ;)
Adoroaei florin mihai
Adoroaei florin mihai5 ani în urmă
Cei mai prietenosi medici , plus o calitate foarte inalta a lucrarilor .
Nadia Butnariu
Nadia Butnariu6 ani în urmă
Sunt extraordinari! Am primit toate explicatiile de care aveam nevoie, pe limbajul meu. In timpul fiecarui tratament mi s-a explicat pas cu pas ceea ce se facea, pentru a nu ma panica si a intelege 100% ceea ce mi se face. Insa, cel mai mult mi-a placut ca au medici specialisti pentru fiecare problema dentara si folosesc microscopul pentru a lua din dinte cat este aria leziunii, fara sa atinga partea sanatoasa a acestuia. Un alt aspect care m-a remarcat a fost ca m-au pus sa fac o radiografie de control, pentru a vedea daca tratamentul lor aplicat a fost sau nu eficient...si A FOST! Recomand cu multa incredere!
I B
I B2 ani în urmă
Un dentist de excepție. Realmente pasionat. Tarife de nivel occidental, dar și serviciile fiind de același nivel, se justifică. Lucrurile bune costă, iar cu sănătatea nu-i de glumă. Recomand cu căldură aceat cabinet de profesioniști.
Valentin Grigorean
Valentin Grigorean2 ani în urmă
Locații recomandate