/Cluj/Dentist

Clinică Stomatologică

Strada Avram Iancu 2, Cluj-Napoca 400089, România

Clinică Stomatologică
Dentist
4.2
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8Q+F6 Cluj-Napoca, România
+40 755 778 877
community-dental.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Enache
Cristina Enache2 ani în urmă
Experienta pe care am avut-o cu cei de la Community Dental nu a fost intocmai una placuta. Serviciile lor profesionale sunt axate mai intai pe timp, apoi pe calitate. Daca pot face o lucrare pacientului intr-un mod cat mai rapid, pentru o suma destul de costisitoare, aleg varianta aceasta, in pofida calitatii. Insa, ceea ce m-a frapat intr-un mod negativ a fost aparitia unei doamne/domnisoare care aparent ar fi fost una dintre angajatele de acolo. Imbracamintea acesteia era mult prea indecenta pentru un cabinet de stomatologie. Bineinteles, fara masca sau manusi chirurgicale, cand pandemia e in floare..
Sunt doamne/domni in varsta care vin si apeleaza la serviciile acestei clinici, iar prezenta unei astfel de atitudini/aparente lasa de dorit. Fusta mult prea scurta, incat la o aplecare de max. 50 cm ii puteai vedea cu usurinta lenjeria intima, iar tocurile, de asmenea, stricau toata atmosfera.. 😣
Cu alte cuvinte, lipsa de profesionalism explica tot, sa nu mai mentionez ca pentru 20 min de lucru, plata a fost 350 lei.
Diana Filip
Diana Filip2 ani în urmă
Înainte sa ajung la acest cabinet am avut experiențe destul de urate cu medicii stomatologi.Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite și de atitudinea personalului .Superb👍🏻Recomand cu încredere 🥰
Mk Tudor
Mk Tudor2 ani în urmă
Tot am amânat mersul la dentist de ani buni cu diverse motive, chiar mi s-a stricat o lucrare mai veche, dar tot am amânat (reticiența de a merge la dentist). No... Până într-o zi când dintr-o dată obrazul drept umflat de numa...
Nu am mai fusesem de mult la dentist, îmi era jenă... " Ce va zice de dinții mei? "
Doamna Doctor, foarte politicoasă, dar si încrezătoare ( lucru ce m-a ajutat să scap de retinere) dupa ce a văzut problemele mi-a explicat foarte bine și s-a asigurat ca înțeleg ce e critic și ce trebuie făcut în cazul dintilor mei(pas cu pas) și desigur care vor fi costurile.

Personal foarte politicos și deschis, atenția la detalii , comunicarea foarte bună cu clienții ( lucru observat si cu alți clienți), iar desigur procedurile executate profesional și exemplar.

Keep up the good work!
Thanks!
Vlad Savan
Vlad Savan2 ani în urmă
Recomand 110% Community Dental.
Ajungand din cauza unei urgente in clinica(sambata seara ora 20) am fost foarte placut surprins de modul in care am fost primit si tratat de catre dr Diana Danci. Rabdarea cu care primesti explicatii in privinta procedurilor si atentia cu care acestea sunt efectuate, te fac sa scapi de orice emotie care apare inaintea mersului la dentist. In urma vizitelor facute la clinica am avut placerea sa ii cunosc pe domnul dr Liviu Lutas si dr Rashid. Modul in care am fost primit de fiecare data a fost atat profesionist cat si foarte prietenos, reusind de fiecare data sa faca fiecare vizita sa fie ca si o plimbare prin parc. PS: Avand un program destul de plin am avut de fiecare data intelegere in privinta viitoarelor programari astfel incat activitatea din timpul zilei nu mi-a fost deloc deranjata. In aceasta privinta Cristina m-a ajutat de fiecare data. O sa revin intotdeauna cu drag!
Adina Toma
Adina Toma2 ani în urmă
L-am cunoscut pe Dr. Rashid cu ocazia unei urgente pe care fiul meu de 10 ani a avut-o anul trecut. De la prima intalnire am fost nu doar eu uimita de rabdarea, calmul, atentia la cele mai mici detalii, explicatiile fiecarei proceduri in parte, profesionalismul dlui dr, ci si fiul meu care il considera "un exemplu de urmat" motiv pt care am decis sa schimbam cainetul stomatologic pe care il frecventam anterior. Va multumim dl. dr.!
George Gabriel Bozian
George Gabriel Bozian2 ani în urmă
Am placerea sa zic ca am avut si in continuare am o experienta foarte placuta , nu am avut experiente foarte bune in trecut dar din fericire ei mi-au redat increderea . O experienta foarte placuta , fara dureri si pot sa zic ca am reusit sa trec prin mana fiecarui doctor si asistent din acesta clinica si totul a fost cu grija si cu atentie . Toata echipa de doctori impreuna cu staff-ul dau dovada de respect , politete si incredere .
Recomand acesta clinica si oamenii dragi din plin care resuesc sa iti puna zambetul inapoi pe buze la propriu !!!
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Multumesc frumos pentru zâmbetul readus la viață, a ieșit mai frumos decat ma așteptam. Experienta cu dumneavoastră a fost una plăcută si aș veni la cabinet doar de dragul de a vorbi si a va vedea. Sunteți o echipă super! Va mulțumesc încă o dată pentru tot 😊
Victor Lait
Victor Lait2 ani în urmă
Eu nu pot decât sa laud atât competentele fiecărui medic in parte, cat și atitudinea fiecărui membru al echipei. Pot spune cu mâna pe suflet ca in sfârșit am găsit un loc unde merg cu încredere.
Locații recomandate