/Cluj/Dentist

AZdent

Bulevardul Nicolae Titulescu 24/2, Cluj-Napoca 400420, România

AZdent
Dentist
4.7
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ96+MM Cluj-Napoca, România
+40 747 293 368
azdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romina Campean
Romina Campean2 ani în urmă
Echipa de profesionisti, dedicati in realizarea zambetului perfect atat din punct de vedere estetic cat si functional.
Alexandru Campean
Alexandru Campean2 ani în urmă
O clinica plina de zambete! 😁
Amalia Benzar
Amalia Benzar2 ani în urmă
Am ramas placut surprinsă de tot ceea ce inseamna "AZdent" . Am întâlnit oameni cum rar mai intalnesti,am fost tratata cu profesionalism, si totodata ambianta din cabinet m-a facut sa nu mai am frica de dentisti si sa ma simt in siguranta, tot ceea ce iti doresti poti gasi in acest cabinet dentar . Un alt lucru de remarcat si apreciat este faptul ca tot timpul curatenia si igienizarea ustensilelor cat si a încăperilor a fost pe primul loc. Am ajuns in cabinetul doamnei Dr. Adela cu mari probleme in ceea ce privește dantura mea, si am iesit de acolo cu zâmbetul perfect la care am îndrăznit doar sa visez 😁 după multa munca si rabdare , visul a devenit realitate. Acuma zambesc fără frica datorită domnului Dr Zimbran Mihai care s-a ocupat de partea protetica, dovedind foarte mare profesionalism, obținând un rezultat impecabil. Va multumesc din toata inima, doamna Dr Adela Zimbran si domnul Dr Mihai Zimbran!
Recomand cu încredere.
Cu deosebit respect, Amalia Benzar
Raluca Popescu
Raluca Popescu2 ani în urmă
Felicit intregul colectiv AZDent pentru profesionalism si conduita. Tin de asemenea sa apreciez modul in care doctorii si asistente fac tot posibilul sa respecte programarile, poate ca pacientii ar trebui sa inteleaga faptul ca uneori pentru a trata bine medicii depasesc durata alocata programarii. Toata stima si tot respectul fata de dr. Adela Zimbran, dr. Mihai Zimbran, dr. Andrei Zimbran si dr. Ioan Chiorean.
Elena ana
Elena ana2 ani în urmă
Imi pare rau sa dau o recenzie proasta insa nu pot trece peste modul in care am fost tratata de dr Zimbran Andrei.... am ajuns la clinica pt o consultatie deoarece aveam un abces dentar(fara sa ma doara si fara sa am carie la dintele repectiv).. era prima data cand ajungeam la aceasta clinica si am ales-o pt ca imi inspira incredere si calitate. Acest "domn" doctor trateaza pacientii cu ft multa aroganta. Mi a spus sa iau loc pe scaun si m a intrebat daca am radiografie. I-am spus ca nu am si si-a dat ochii peste cap si a strambat din nas( eu de unde sa stiu ca trebuie? Eu de unde sa stiu sa spun la radiolog pe ce dinti sa faca ? De unde sa stiu? Nu sunt medic sa stiu ca trebuia radiografie)... cand am facut programarea(am mers personal la clinica sa o fac deoarece stateam aproape) am prezentat problema doamnei asistente( ea de ce nu mi a spus sa fac radiografie inainte? Ca sa nu isi mai dea domnul dr ochii peste cap..)

Dupa consultatie am fost sa fac si acea radiografie... aveam 2 masele de la care se credea ca e problema..

•molar cu o carie mica, superficiala(care nu ma deranja in niciun fel)
• un alt molar de langa el care avea o plomba profunda si care desi era vital, arata vizibil rau.

In urma radiografiei, dr a zis ca trebuie sa imi faca tratament de canal la dintele care avea acea carie mica...in mod evident, chiar daca nu ai studii medicale, era foarte simplu sa iti dai seama ca acel dinte nu avea nicio problema si ca pt o carie mica nu se recurge la scoaterea nervului...
Acum nu stiu, daca domnul dr voia sa imi scoata nervul unui dinte sanatos sunt extrem de socata... de ce ar face asta? De ce ar distruge un dinte sanatos?
Sau daca el chiar considera intr-adevar ca de acolo era problema... imi pare ft rau de aptitudinile sale profesionale....
Ulterior am fost la un alt dentist(era culmea sa il las sa imi nenoroceasca o masea cu o simpla carie) si culmea... dupa ce mi a fost facut tratament de canal la dintele vecin(vizibil problematic) am scapat de abces...
Pe langa toate acestea, dr Zimbran era foarte deranjat de intrebarile adresate("de la ce e problema?", "cum se poate trata?" etc)
Mentionez ca asta s a intamplat prin luna februarie, martie(nu mai stiu exact).. si va rog sa nu imi spuneti ca nu figurez in baza dvs de programari(am doar prenumele aici)
Clinica e draguta in rest, e curatenie, design frumos, atmosfera plăcută, dar dr Zimbran NU. Si da, s-a respectat ora programarii si nu am stat sa aștept.
Facand abstractie de acest medic, sunt convinsa ca clinica merita mai multe stele, dar am dat una sa atrag atentia acestui fapt.
Astfel de "medici" n ar trebui sa mai "trateze" pacientii dupa bunul lor plac, fara a analiza cu atentie problema. Chiar e dezamagitor sa mergi la dentist sa scapi de o problema si sa te trezesti cu un alt dinte distrus, motiv pentru care n am putut trece peste.
Ionut Martin
Ionut Martin2 ani în urmă
Servicii de calitate superioară, condiții excelente si aparatură modernă iar personalul este profesionist, amabil si prietenos.
Pe partea de ortodonție serviciile sunt excelente. Colabararea cu doamna dr. Adela Zîmbran este exact cum mi-am dorit să fie iar profesionalismul si amabilitatea dânsei de a explica fiecare etapă din tratament au făcut ca această experiență să fie una placută.
Mi-am început tratamentul ortodontic la AZdent si datorită profesionalismului personalului si condițiilor excelente am ales să-mi tratez si afecțiunile dentare tot aici.
Pot să spun că a fost o decizie foarte bună si recomand cu multă caldură acest cabinet stomatologic.
Adrian Z
Adrian Z2 ani în urmă
AZdent este cabinetul stomatologic la care mi-am făcut toate lucrările dentare din clasa a 10-a.
Cabinetul are dotări foarte bune și o atmosferă relaxantă. (O spune cineva cu frică de dentist de mic 😁).
Il recomand pe domnul Dr. Zimbran, este profesionist, lucrează foarte precis și nu am întâmpinat probleme cu lucrările lui.
Attila Nyitrai
Attila Nyitrai2 ani în urmă
Am fost pacient la AZdent sunt multumit de activitatea doamnei doctor Zimbran, consider ca a avut o activitate profesionala buna.Pune mult suflet in ceea ce face este o profesionista si depune un efort considerabil . Foloseste metode de lucru moderne si lucreaza la raport pret- calitate excelent.
Locații recomandate