/Cluj/Dentist

Smile Central Cabinet Stomatologic Cluj

Strada Horea nr.40, etaj 3, Cluj-Napoca 400275, România

Smile Central Cabinet Stomatologic Cluj
Dentist
4.7
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHHP+7X Cluj-Napoca, România
+40 757 336 825
smilecentralcluj.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raul Chetan
Raul Chetan2 ani în urmă
O clinica ce o recomand cu incredere. O echipa de profesionisti care sunt acolo sa te ajute, sa iti raspunda la toate intrebarile inainte de orice procedura, si in conditii impecabile.
Ceea ce ma impresionat la domnul Dr. Mihai Vidican este atentia la detalii.

Multumesc !
Theo Tio
Theo Tio2 ani în urmă
Am avut o experiență minunată la cabinet!! Doamna doctor Raisa m a facut să ma simt foarte confortabil și a lucrat impecabil!!! Recomand 100% ♥️
Ovidiu Craciun
Ovidiu Craciun2 ani în urmă
Consider c-am beneficiat de atenție și explicații clare înaintea fiecărei proceduri în etapele tratamentului în urma căruia mi-am redobândit sănătatea dentară. Felicitări echipei!
Demian Tudor
Demian Tudor2 ani în urmă
Experienta cu acest cabinet stomatologic a fost una placuta. Personalul de acolo este amabil si da dovada de mult profesionalism. Lucreaza foarte bine dar preturile sunt pe masura. Un lucru care nu mi-a placut ii lipsa partiala de transparenta legata de preturi. Spun acest lucru deoarece nicaieri pe site sau in cabinet nu gasesti o lista de preturi. Totusi daca soliciti o oferta de pret o primesti dar nu ai posibilitatea sa verifici daca preturile s-au modificat sau sa calculezi un pret aproximativ pentru tratament (atunci cand sti ce tratament trebuie sa urmezi). Din aceasta cauza ofer doar 4 stele. In momentul in care va aparea pe site o lista de preturi pentru tratamentele stomatologice voi schimba nota acordata.

Edit:
Așa cum am promis schimb nota și acord 5 stele pentru că a fost pusă pe site lista de prețuri.
Ana h
Ana h2 ani în urmă
Am avut norocul să trec pragul cabinetului pur întâmplător, fiind destul de reticenta la serviciile stomatologice in general, având experiențe mai puțin plăcute in trecut.
Apoi în cadrul consultului l-am întâlnit pe Dr. Mihai Vidican care a reușit sa-mi schimb percepția din primele 10 min.
Nu doar este de o răbdare și o blândețe rara, dar modul lui de lucru, pasiunea și implicarea de care da dovada de fiecare data mă face să am toată încrederea în el.
Recomand Smile Central din toate punctele de vedere, echipa extraordinară, profesionalism, curățenie, materiale și aparatură la cele mai înalte standarde, dar cred că bonusul cel mai mare pentru noi pacienții îl reprezintă Dr Mihai care își face treaba absolut minunat, într-un mod foarte relaxant.
Stranger
Stranger2 ani în urmă
Mi-a plăcut profesionalismul Domnișoarei Dr. pt. implantul reușit și al Dl. Dr. care a stat și mi-a explicat vreo 1 ora și 30 de minute tot ceea ce presupune implantul pe care aveam sa mi-l fac, cu foarte multa răbdare in fata calculatorului cu o proiecție 3D, concret și pe înțelesul meu. Recomand. Succes mai departe celor de la cabinet.
Raluca Chivu
Raluca Chivu3 ani în urmă
Oamenii din spatele Smile Central nu creeaza doar relatia pacient - cadru medical, ci mai intai de toate, alaturi de ei simti sprijin si incredere.
Ma bucur ca am avut ocazia si onoarea sa il cunosc pe domnul doctor Mihai Vidican care nu este doar un medic desavarsit, ci si un om de exceptie care iti transmite multa caldura si motivatie!

Recomand cu tot sufletul Smile Central!
Marcel Maier
Marcel Maier2 ani în urmă
Recomand cu încredere clinica Smile Central si mai ales pe Dr Mihai Vidican! O clinica stomatologica de exceptie, ce ofera o gama completa si profesionista de tratamente stomatologice de la Implanturi si Lucrari protetice la igienizari dentare profesionale, Albiri dentare profesionale Zoom si tratamentul cariilor. O echipa care se bazează pe principiile profesionalismului si promptitudinii. Special thanks to Dr. Mihai Vidican! Un medic extraordinar, profi, calm, rabdator, care îti explica fiecare operațiune pe care urmează să o execute. Are niste maini de aur, nu am simtit niciun pic de durere. Imi place foarte mult ca se insista pe preventie si profilaxie! Totul e facut ca la carte iar experienta in Cabinet de cand intri, pana la finalul tratamentului este una minunata! Muzica foarte buna (Epic Music Only!) atmosfera placuta, amenajarea e clean si business in acelasi timp, intr-un cuvant Outstanding!
Thumbs up and keep up the great work!
Locații recomandate