/Cluj/Dentist

CMI Dr Nistor Liana Mihaela

No. 224, Dispensarul Medical Floresti, Florești 107255, România

CMI Dr Nistor Liana Mihaela
Dentist
4.6
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2QHV+9J Florești, România
+40 769 686 224
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–19
Marți: 9–13
Mirecuri: 13–19
Joi: 13–19
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Danny
Daniela Danny2 ani în urmă
Irina Ioana
Irina Ioana3 ani în urmă
Lucrari protetice de calitate si tratamente de canal fara durere. Un medic extraordinar. Recomad cu toata caldura!
Nicole Stoica
Nicole Stoica3 ani în urmă
Un medic excepțional, extrem de răbdător și empatic. Recomand serviciile medicale oferite de dansa.
Anca mihaela
Anca mihaela3 ani în urmă
Un medic foarte bun. Mulțumesc pentru atenția acordata!
Andreea Boboc
Andreea Boboc3 ani în urmă
Profesionalism, devotament și servicii ireproșabile. Recomand cu încredere.
Daniel Ghelesel
Daniel Ghelesel3 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență excelentă în medic și tratament, folosind cele mai noi tehnologii și cele mai bune materiale de pe piață astăzi. Am fost complet uimit de echipamentele de acolo (sincer nu mă așteptam): radiografie din mers, scaner dentar 3D cu ax electric de mare viteză și multe altele pe care le găsiți numai în cabinetele medicale cu valoare premium ($$$). Lucrarea a fost plăcută, dinții din zirconiu arată natural și se potrivesc perfect. BUNA TREABA! ECHIPA GROZAVA! Am probleme cu dinții încă din copilărie și am încercat mulți alți medici, fiind foarte fericit că am găsit-o.
Recomandat cu tărie !
Am uitat să menționez că, comparativ cu clinica premium anterioară utilizată, am plătit cu 30% mai puțin și ai încredere în mine că sunt un pacient / client exigent.

(Original)
Excelent doctor and treatment experience, using the latest technologies and best materials on the market today. I was completely amazed about the equipment there(honestly did not expect): X-ray on the fly, high speed electrical driven spindle 3D dental scanner and much more which you find only on premium($$$) rated medical offices. The work was amaizing, zirconia teeth are looking natural and perfect fit and feel. GREAT JOB! GREAT TEAM! I have problems with teeth since my childhood and tried many other doctors trough time beeing now very happy I found her.
Strongly recommend !
Forgot to mention that compared to previous premium clinic used, I payed over 30% less and trust me I'm an exacting patient / customer.
Dragos Nistor
Dragos Nistor5 ani în urmă
Elvira Carmen Dumitru
Elvira Carmen Dumitru2 ani în urmă
Nu recomand!!! Horror!!! Acum 2 luni am fost pentru o simpla plomba, mi-a executat plomba FARA a face o radiografie, fara a verifica starea dintelui sau orice altceva... a polizat si a plombat. 15 min eram gata. Si surpriza, la 2 luni am facut o mega infectie la acel dinte. In viata mea nu am experimentat asemenea durere! Ca sa nu mentionez ca nici macar nu m-a pus sa completez acel chestionar de evaluare pentru pacienti ( pentru alergii, boli cronice, etc.). Total neprofesionista! Iar pentru cei 900 lei pe care i-am platit pe 3 plombe, nu am primit nici un bon fiscal. Am ajuns de urgenta la un alt cabinet de stomatologie unde m-au tratat de 1 milion de ori mai bine.
Locații recomandate