/Cluj/Dentist

Cabinet stomatologic SUTEU-Cluj Manastur

Bl. S2, Strada Mehedinți nr. 90, Cluj-Napoca 404040, România

Cabinet stomatologic SUTEU-Cluj Manastur
Dentist
4.8
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH27+RC Cluj-Napoca, România
+40 745 511 495
cabinetstomatologiccluj.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexis Better
Alexis Better2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de experienta avuta in acest cabinet! Doamna doctor este foarte draguta si recomand cu incredere serviciile ei!
Dragos Pojar
Dragos Pojar2 ani în urmă
Aveți grija de dantura dumneavoastră din timp! Veniți la cabinet fără teama serviciile sunt super bune! Nu doare iar cadrele medicale sunt super!!! Veniți cu încredere!!!
Elena Rodilă
Elena Rodilă2 ani în urmă
Merg de câțiva ani la acest cabinet. O echipă faină care își respectă pacienții și oferă toate informațiile necesare. Dr. Denisa Șuteu lucrează foarte bine și fără durere, la fel și dr. Elena Donisan pentru tratamentul endodontic. Cabinetul este curat și primitor. Recomand!
Iulia Tarita
Iulia Tarita2 ani în urmă
10/10! Sunt foarte multumita de experienta pe care am avut-o in acest cabinet! Personalul e foarte dragut si procedurile au loc fara durere!Recomand cu mare drag, eu deja sunt clienta fidela!
Rus Lucian
Rus Lucian2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Profesionisti, cu simtul umorului, aparatura de ultima generatie, lucrari de calitate, operate cu precizie si rapiditate, fara durere si disconfort dupa! Iar toate acestea la preturi mai mult decat decente!
Daniel Bolboacă
Daniel Bolboacă2 ani în urmă
Unul din cele mai bune Cabinete de Stomatologie din Cluj. Profesionalismul și vibe-ul echipei ce face parte din acest cabinet, fac ca atunci când vii la dentist, experiența sa fie la un alt nivel !!🙂🙂
Angela Ciobotaru
Angela Ciobotaru2 ani în urmă
Am terminat saptamana asta cu o lucrare mare, o punte totala si sunt in al 9-lea cer! Este superba si mai ales toata echipa a avut rabdare sa imi asculte fiecare intrebare si nevoie. Extrem de naturala! Multumesc echipei din suflet!
Clara Nitu
Clara Nitu2 ani în urmă
Mi-a fost destul de frica sa merg la extractia molarilor de minte, insa doamna doctor Suteu este atat de charismatica si cu simtul umorului, incat te face sa te simti in largul tau si sa uiti de frica. N-am simtit aproape nimic si s-a terminat procedura cat ai zice peste. Am fost foarte surprinsa ca s-a terminat atat de repede si fara durere. Recomand cu mare drag!
Locații recomandate