/Cluj/Dentist

LASER DENTISTRY - Dr. Mirela Dragomir

Strada Ion I. C. Brătianu Nr.6, Cluj-Napoca 400079, România

LASER DENTISTRY - Dr. Mirela Dragomir
Dentist
4.6
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9V+92 Cluj-Napoca, România
+40 744 180 973
laserdentistry.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–19
Marți: 9–15
Mirecuri: 15–19
Joi: 9–15
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel Mates
Viorel Mates3 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Sunt pacientul d-nei dr Mirela Dragomir de 20 de ani și sunt foarte mulțumit de toate lucrările făcute de dansa.
Cabinetul este extrem de curat și bine pus la punct cu aparatura noua,sterilizare la, autoclav, lampa UV, lasere care sterilizează țesutul pe care acționează și elimina vibrația și zgomotul produs de albinuta.
TonyA TonyA
TonyA TonyA3 ani în urmă
Nu merita nicio stea cazatoare. Groaznic per total. Nimic bun. Incapatanare si aroganta atat. Am plecat. M-am dus la PARIS DENTAL CLINIC - RECOMAND din suflet! Multa sanatate si sa se pensioneze mai repede pentru ca, chef de munca nu prea ii. De acolo si nepasarea. Si materiale proaste , da’ bune dupa parerea doamne dr. ( am fost pacienta dv si am dovezi destule - am lasat una usoara,aparent draguta. ps: vorbeste un alt doctor aici!
Dodo berar
Dodo berar3 ani în urmă
Am doar cuvinte de lauda, totul a fost bine. Totul a decurs foarte bine, programare rapida, respectarea programarii, mana foarte sensibila, nici nu am simtit nimic. Multumiri d-nei doctor Mirela Dragomir pentru tot.
Otilia Barbos
Otilia Barbos3 ani în urmă
Recomand cu toata caldura!
D-na Dr Mirela e extrem de interesata de binele pacientului, are mâna ușoară, lucru foarte important in stoma!
Mihail Rotaru
Mihail Rotaru2 ani în urmă
Recomand. Este un stomatolog profesionist. Raspunde la solicitari cu toata placerea și te lamureste daca ai nedumeriti. Recomand
Madalina Andronicescul
Madalina Andronicescul2 ani în urmă
Nu înteleg de ce ați pus accent pe faptul că sunt studentă la Drept, find total irelevant acest aspect. Ca să o iau punctual, nu era vorba despre dintele care a fost lucrat pe canal, ci de prima lucrare, care o fost o simplă obturație, însă nu a fost realizată corespunzător deoarece încă este cariată, așa ca ar fi mai bine să nu inducem oamenii in eroare. Iar pentru dintele lucrat pe canal, nu am beneficiat de reducere!! În legătură cu cimentarea definitiva, NU A EXISTAT O PROGRAMARE IN ACEST SENS. De asemenea, acea punte înainte de a fi cimentată definitiv, A PICAT DE NENUMĂRATE ORI și tot am plătit!! Să nu mai menționez de curățenia și igiena din cabinet, aparaturi stropite, și deteriorate și sa nu mai spun de plățile făcute cu Btpay. Aceasta este recenzia mea, fiecare trage propriile concluzii.
Madalina Andronicescul
Madalina Andronicescul2 ani în urmă
Calitatea serviciilor scăzută. Am fost și eu la acest cabinet fiind împinsă de frica de dentist și am ales să încerc tehnologia cu laser. Prima lucrare a fost o obturație realizată tocmai, cu laser, ca mai apoi, să constat ca acel dinte este încă cariat și că urma să-l refac. Am făcut și tratament pe canal, având reducere de student la acest serviciu, mi s-a spus că de fapt, acea reducere este pentru obturării, lucru fals deoarece pe cupon scria clar “tratament pe canal”. Apoi, am realizat o coroana dentară, s-a stabilit prețul total, l-am achitat, mi s-au cimentat dinții provizoriu iar ulterior, mi-au căzut mai multe ori la rând, nu din vina mea și de fiecare data a trebuit să plătesc. Când i-am comunicat doamnei doctor aceste probleme, mi-a răspuns că dacă nu-mi convine pot sa nu mai vin, dovedind o lipsă de respect totală. În legătură cu igiena și curățenia cabinetului, de fiecare dată când am fost am găsit botoșei pentru acoperirea încălțămintelor murdari. Clar nu recomand!
Alexandra Bunoaica
Alexandra Bunoaica2 ani în urmă
Am beneficiat recent de serviciile Laser Dentistry. Doamna doctor Mirela Dragomir, a fost atenta la cele mai mici detalii în executarea lucrărilor pentru a ieși foarte bine, explicându-mi cu rabdare considerentele pentru fiecare procedeu realizat. Lucrează cu meticulozitate, precizie, răbdare, având grija sa nu simt durere sau disconfort. Am ramas plăcut surprinsa de amabilitatea, profesionalismul și corectitudinea de care am avut parte. Este la curent cu noutățile din domeniu, folosind ireproșabil și tehnica laser. Ii mulțumesc mult pentru serviciile oferite și o recomand cu încredere.
Locații recomandate