/Cluj/Dentist

Dental Marketing - marketing pentru medicină dentară

Strada Brașov 2, Cluj-Napoca 400000, România

Dental Marketing - marketing pentru medicină dentară
Dentist
5
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8X+5M Cluj-Napoca, România
+40 770 360 998
dentalmarketing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Muresanu Vlad
Muresanu Vlad2 ani în urmă
Am ales această echipă să ne promoveze business-ul pentru că am primit de la ei profesionalism, implicare și soluții. Recomand cu încredere!
Chetan Tudor
Chetan Tudor3 ani în urmă
Am lucrat cu echipa Dental Marketing in calitate de partener si am fost surprins tot timpul de commitment-ul pentru obiectivele si business-ul clientului, fie ca vorbim de strategie de marketing, ads, optimizare SEO, promovare social media, construcție website, Google Local Business sau alte servicii.
PS: know how-ul isi spune cuvantul!
Daniela Branche
Daniela Branche3 ani în urmă
Câteva cuvinte care definesc echipa Dental Marketing: seriozitate, transparentă, promtitudine, rezultate, iar lista poate continua! Mulțumesc pentru profesionalism întregii echipe!
OMNIvision
OMNIvision4 ani în urmă
Apreciem la echipa Dental Marketing gândirea strategică, planificarea și orientarea spre obiective măsurabile. Entuziasmul și viziunea lor ne-au determinat să dezvoltăm împreună Dental 3D Tour - tururi virtuale interactive, special concepute pentru prezentarea cabinetelor și clinicilor stomatologice. Avem încredere că va fi o colaborare de succes și pe termen lung prin care vom contribui la promovarea business-urilor de medicină dentară.
Titus Claudiu Mic
Titus Claudiu Mic2 ani în urmă
Ceea ce apreciez cel mai mult la Dental Marketing este faptul ca isi respecta deontologia.
In piata gasesti o sumedenie de promisiuni despre cum cineva iti acopera si satisface orice nevoie pe care o ai, indiferent de domeniu sau situatie. Stiu, suna extrem de tentant sa cauti aceasta cale comoda si in acelasi timp usor utopica de a gasi asa ceva, totusi, realitatea ne invata si ne demostreaza ca trebuie sa apelam la specialisti, mai ales cand investesti si mizezi pe succesul afacerii tale, in care ai investit timp, bani si truda. Ma indoiesc ca cineva care face o campanie extraordinara pentru o florarie, va intelege ce anume caut eu, cand resimt dureri la maseaua de minte. Vorba aceea, romanul se pricepe la toate...
Pe langa oamenii deschisi, dinamici si extrem de motivati cu care iti face placere sa discuti si sa colaborezi, Dental Marketing iti ofera o experienta necomplicata si vizionara despre promovarea si dezvoltarea afacerii tale in domeniul stomatologiei...si doar in domeniul stomatologiei. Acest lucru iti garanteaza ca ei stiu foarte bine despre ce vorbesc, dar mai ales, despre ce vorbesti tu!
Ii recomand cu caldura.
Radu Orban
Radu Orban2 ani în urmă
Dupa ce am inceput colaborarea cu Dental Marketing, am vazut rezultate. Echipa lucreaza transparent si comunica pe intelesul meu. M-am facut sa vad logica fiecarei actiuni de promovare. Se masoara lunar rezultatele, primim raportari video in care se evidentiaza curba evolutiei indicatorilor de performanta. Cu siguranta, recomand Dental Marketing pentru promovare digitala.
Elena minea
Elena minea2 ani în urmă
Apreciez abordarea Dental Marketing si ceea ce fac ei in domeniul medicinei dentare! Am avut placerea sa-l cunosc personal pe Alexandru. Felicitari pentru activitatea pe care o desfasurati!
Helen Gi
Helen Gi2 ani în urmă
Am lucrat impreuna pentru realizarea logo-ului paginii noastre de business. Colaborarea a fost foarte buna, comunicare transparenta, se adapteaza nevoilor clientilor, iar rezultatul a fost peste asteptarile mele. Asadar, recomand!
Locații recomandate