/Cluj/Dentist

Cabinet stomatologic Dr. Braguta Tatiana

Strada Fabricii 9, Cluj-Napoca 400000, România

Cabinet stomatologic Dr. Braguta Tatiana
Dentist
5
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJM7+32 Cluj-Napoca, România
+40 758 764 588
medicicluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Fjk
Alex Fjk2 ani în urmă
Foarte tare doamna doctor !!!
Daca eu care devin palid doar când aud freza😅, am ajuns sa nu am emoții la operatie spune multe .
Calma, oferă detalii și răspunde la telefon in caz de urgențe .

Recomand din plin ✌️
Mesaroș Antonio
Mesaroș Antonio2 ani în urmă
Am mai fost la alti dentisti pana acum, si aveam o frica destul de mare sa vin la dentist. Dar toata frica mea s-a spulberat venind aici. O doamnă doctor foarte dedicata care isi iubeste meseria. Recomand 100%!
Abrudean Alexandra
Abrudean Alexandra2 ani în urmă
Aveam o frica teribila de dentist, mergeam cu groaza la dentist si ma stresam mult inainte de orice vizita. Am cautat pe internet un medic dentist bun, si am gasit-o intamplator pe doamna doctor Tatiana; si vreau sa spun ca am avut mare noroc. Doamna doctor mi-a oferit un plan de tratament complet, dar am si scapat de frica de dentist. Amabilitate, profesionalism, calitate, empatie sunt cateva cuvinte care ar putea descrie experienta mea cu doamna doctor. Recomand cu caldura!
Georgiana Ticu
Georgiana Ticu4 ani în urmă
Doamna stomatolog Tatiana este o profesionistă. Pe tot timpul procedurii, doamna Tatiana a fost alături de mine si m-a ajutat să-mi înfrâng frica de dentist. Orice metodă care era potrivită pentru mine era pusă in aplicare. Mereu calmă si sigură pe sine, mi-a făcut timpul la cabinet mai ușor. Datorită dânsei, mă bucur de un zâmbet frumos si am mai multă încredere in mine. Aștept cu nerăbdare următoarea vizită in cabinetul doamnei Tatiana!!
Elvira Gandrabur
Elvira Gandrabur4 ani în urmă
Dr. Braguta Tatiana este cel mai bun medic stomatolog pe care l-am intalnit vreodata. Foarte minutioasa, rabdatoare si calma. Profesionalism si etica la cel mai inalt nivel! Tehnici si echipament de ultima ora, iar locatia foarte accesibila. Cu siguranta Tatiana este the best of the best! Recomand cu mare drag!
Maria Alexandra
Maria Alexandra2 ani în urmă
După atâtea traume lăsate de alți dentiști am reușit sa ajung și eu în sfârșit la Doamna Tatiana. Cea mai buna și răbdătoare doamnă doctor. Răspunde și la urgențe! ❤️ O sa mergeți cu placere la dânsa.
Cristina Cristina
Cristina Cristina2 ani în urmă
O recomand cu mare căldură pe dna doctor dentist Tatiana Braguta!!! Apreciez de fiecare data profesionismul, tehnicile de tratament și răbdarea de care da dovada! 🙏❤️
Mona Adina
Mona Adina2 ani în urmă
D-na doctor Tatiana Braguta ofera servicii stomatologice de foarte buna calitate, siguranta si promtitudine. Am incredere deplina in ceea ce lucreaza si o recomand din suflet !
Locații recomandate