/Cluj/Dentist

DENTAVISION

Str.Bună Ziua, Nr.41B, Bl.M7, Sc.1, Spațiul Comercial 2 - Parter, Cluj-Napoca 400498, România

DENTAVISION
Dentist
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ22+C7 Cluj-Napoca, România
+40 736 363 668
dentavision.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
B. Bogdan
B. Bogdan2 ani în urmă
Am fost aici pentru un detartraj, domnul doctor a fost foarte profesionist, recomand!
Mihaela Gligor
Mihaela Gligor4 ani în urmă
Un cabinet ultramodern oferind servicii la cel mai inalt nivel.
Am fost pe rand pacienta domnului Dr. Dan Chisu si a doamnei Dr. Mirela Chisu si de fiecare data am avut parte de tratamente realizate impecabil.
Profesionalism si calitate! Recomand cu incredere!
Vlad Bejenariu
Vlad Bejenariu4 ani în urmă
Sunt pacientul domnului doctor Chisu de aproximativ 4 ani. Este un perfectionist si intotdeauna se asigura ca fiecare procedura sa fie executata impecabil. Iti explica fiecare plan de tratament in parte, iar impreuna alegeti varianta cea mai eficienta.

Cabinetul este splendid, iar serviciile pe masura. Las review-ul acesta cu toata convingerea, deoarece va asigur ca este cea mai inspirata alegere pe care o puteti face!
Iulia Costea
Iulia Costea2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de experienta pe care am avut-o la aceasta clinica. Am gasit aici niste medici minunati, pasionati de ceea ce fac si foarte amabili.
Le sunt recunoscatoare medicilor de aici pentru calitatea lucrarilor si pentru felul in care arata dantura mea acum, rezultatul fiind mult peste asteptarile mele.
De mult timp am cautat o clinica unde sa pot merge cu incredere si ma bucur ca am venit aici si voi mai reveni oricand va mai fi nevoie.
Va multumesc din suflet!!
Andra marginean
Andra marginean2 ani în urmă
EXCELENT!
Recomand cu incredere serviciile DENTAVISION.
Sunt o echipa de medici profesionisti si dedicati.
Cabinetul este dotat cu aparatura moderna, este extrem de curat, fiind o adevarata placere sa le fiu pacient! Recomand Dr. Mirela Chisu ♥♥♥
Ioana Bucea
Ioana Bucea2 ani în urmă
Excelent!!! Sunt foarte mulțumită de calitatea și profesionalismul oferit la cabinet. Recomand din toate punctele de vedere, un cabinet foarte curat și dotat, lucrări de înaltă calitate realizate de doctori devotati și pasionați.
Tania Kolarevic
Tania Kolarevic2 ani în urmă
Am apelat la clinica Dentavision cu diferite probleme dentare. Pot să vă asigur că am beneficiat de niște servicii de cea mai înaltă calitate iar rezultatele au fost excepționale, așa că eu îi mulțumesc pe această cale doamnei doctor Chirita Cristina si domnului doctor Chisu Dan. Cu siguranta voi reveni la ei de fiecare dată când voi mai avea probleme stomatologice. Mai mult decât atât, întreaga atmosferă din clinică este una foarte primitoare și întregul personal este extrem de bine calificat și amabil, așa că vă recomand cu multă căldură serviciile lor. Va mulțumesc pentru tot!
Ovidiu Ioan Gligor
Ovidiu Ioan Gligor2 ani în urmă
Un cabinet stomatologic in care găsești condiții foarte bune, se folosesc materiale de cea mai bună calitate iar implicarea, devotamentul si priceperea medicilor este la cel mai înalt nivel. Recomand cu cea mai mare încredere.
Locații recomandate