/Cluj/Dentist

Awwad's Dental Clinic

Clinica Stomatologie, Strada Meteor 15, Cluj-Napoca 400000, România

Awwad's Dental Clinic
Dentist
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3V+PG Cluj-Napoca, România
+40 364 880 789
awwadclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina-Ioana Platon
Corina-Ioana Platon2 ani în urmă
Este o clinică stomatologică ce oferă servicii de top la un raport calitate-preț convenabil. Echipa de specialiști este de nota zece, f. implicată, responsabilă și serioasă. Îi mulțumesc domnului doctor Awwad Khalil c-a avut grijă ca dantura mea să fie frumoasă și sănătoasă, precum și domnilor Toderică Alexandru și Sergiu Septelici pt. implantul care a completat zâmbetul meu în mod profesionist. De asemenea, asistentele sunt f. amabile și inspiră încredere pacienților.
A fost o investiție îndelungată și rentabilă.
Denisa Emma
Denisa Emma2 ani în urmă
Dr. Awwad Khalil a fost singurul ortodont care mi-a dat șansa corectării zâmbetului FĂRĂ extracții dentare!

Am temporizat mult timp aplicarea aparatului dentar, deoarece nenumăratele consultații anterioare (la alți medici) nu-mi ofereau decât opțiuni ce implicau extracții de dinți sănătoși; eu fiind deja cu mandibula mică, aș fi avut un zambet prăbușit în interior.

Acum am un zâmbet plin, dinții sunt perfect aliniați, iar fizionomia feței este mult îmbunătățită!

Desigur, toate acestea nu s-ar fi întâmplat fără ECHIPA minunată a clinicii Awwads dental clinic! Le mulțumesc pe această cale tuturor implicați!
Dana Tusan
Dana Tusan2 ani în urmă
Cinci stele sunt mult prea putin pentru profesionalismul,devotarea,amabilitatea,calmul si daruirea de care dati dovada pentru fiecare persoana.Mii de multumiri tuturor pentru atentia acordata si profesionalismul fiecaruia din dv.Experienta mea personala aici a fost foarte placuta(chiar daca un implant cu sinus lift si aditie osoasa nu e o interventie usoara si pot aparea complicatii multiple,chiar daca toate celelalte proceduri efectuate aici nu au fost simple si nici usoare) am fost tratata cu multa rabdare,profesionalism si am stiut pas cu pas ce se intampla pe toata perioada procedurilor,am primit explicatii cum trebuie sa procedez acasa pt a evita orice complicatii.O adevarata echipa de oameni minunati unde cu siguranta stiu ca pot sa apelez oricand e nevoie.
Mii de multumiri tuturor.
Recomand cu mult drag
Ginsca Raul
Ginsca Raul2 ani în urmă
Cel mai bun ortodont. Cabinetul foarte modern si foarte primitor. Domnisoarele asistente foarte dragute, bine pregatite si foarte atente. Totul e cum ar trebui sa fie! Nici nu simti ca esti la doctor.
Iulian Buzatu
Iulian Buzatu2 ani în urmă
Awwad’s Clinic este de departe una dintre cele mai bune si de incredere clinici carora le-am trecut pragul. Pe langa o curatenie impecabila si cele mai noi aparate din domeniul medical, personalul cabinetului este de exceptie, mereu politicos cu pacientii si gata sa le sara in ajutor pentru cea mai mica problema.
Cu siguranta eu mi-am gasit clinica preferata! 💎
Ionut S.
Ionut S.2 ani în urmă
Recomand cu incredere! O clinica moderna si foarte curata, o echipa foarte amabila, profesionista si cu multa rabdare pentru problema pacientului. Ma bucur ca am apelat la serviciile clinicii Awwad.
Manuela Breban
Manuela Breban2 ani în urmă
Recomand cu încredere această clinică, unde am găsit profesionalism, seriozitate, punctualitate. Personalul este foarte amabil și atmosfera prietenoasă.
Lois Chira
Lois Chira2 ani în urmă
Ma simt tare bine cand vin in cabinetul dumneavoastra si mereu vin cu drag :) sunteti minunati ca oamnei si in primul rand sunteti profesionisti! Multumesc ca existati !!! ☀️
Locații recomandate