/Cluj/Dentist

Life Dental Spa Cluj

Strada Constantin Brâncoveanu 34, Cluj-Napoca 400000, România

Life Dental Spa Cluj
Dentist
4.8
121 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QJ76+GX Cluj-Napoca, România
+40 31 828 2274
lifedentalspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 10–18
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca Mucea1 an în urmă
Datorită unor probleme autoimune am căutat un cabinet stomatologic holist, care să lucreze cu materiale non-toxice. Sunt bucuroasă că am ales clinica LDS. Atât dl doctor Florea Tudor cât și dna doctor Amalia Iordănescu sunt niște adevărați profesioniști. Le sunt foarte recunoscătoare pentru grija și răbdarea cu care au lucrat și sunt extrem de mulțumită de rezultatele obținute la final. Recomand cu căldură acest cabinet, serviciile sunt excelente!
Marginean Rares
Marginean Rares2 ani în urmă
O echipa de oameni profesionisti. Domnisoara de la receptie Ana si Dr. Florea Tudor mi-au transmis un sentiment inclinat inspre prietenie in timpul petrecut impreuna la prima programare. O strategie de marketing deosebita dar mai deosebite au fost serviciile de inalta calitate. In cazul meu urmeaza a doua programare! 🦷😁
Sorina Ioana Olteanu
Sorina Ioana Olteanu2 ani în urmă
O clinică de top, servicii impecabile, personal foarte bine pregătit, cu o conduită exemplară!
Un manager foarte bun, bine pregătit, un profesionist desăvârșit!!!
Bravo, felicitări!!!
Andrei Paul
Andrei Paul2 ani în urmă
Stomatologie la superlativ. Foarte incantat de serviciile oferte, primirea la receptie m-a facut sa ma simt special, medicul a avut multa rabdare sa imi explice pas cu pas fiecare etapa. In urma planului de tratament, medicul mi-a recomandat sa rezolv toate cariile si pe urma sa facem preventie( sounds great for me).
Mihai Florea
Mihai Florea2 ani în urmă
Servicii excelente si personal serviabil. Cu singuranta este o alegerea extraordinara in materie de servicii stomatologice. Una din putinele clinici care are parte de un management bine gandit. Felicitari !
Olguta
Olguta2 ani în urmă
Super servicii! Sunt extraordinar de multumita de noua abordare! Aveam mereu nemultumiri in privința culorii alese pentru implant, insa cu ajutorul doamnei manager am reusit sa clarific ce imi doresc cu adevărat! Va mulțumesc din suflet doamna Carmen! Sunteți omul potrivit in locul potrivit!
Erika Nicole Radulescu
Erika Nicole Radulescu2 ani în urmă
Fara durere .. ce gluma proasta . Laser , povesti , dar cand ajungi cu copilul la doctor se tavaleste pe jos de durere (la figurat,desigur) pentru o simpla carie . Si nu , nu e de vina copilul care are o toleranta la durere normala , lucru demostrat de alte cateva cazuri in care i s-a luat sange , sau a avut nevoie inclusiv de extractie. Dar e mai simplu de spus "nu am ce sa-i fac , mai asteapta si altii la rand ...". Pentru pastrarea adevarului mentionez ca nu am platit in final nimic, dar durerea copilului ramane..
Laura Grigoras
Laura Grigoras2 ani în urmă
In primul rând m-a impresionat persoana care lucreaza la receptie: o domnișoara educata, drăguța și care de fiecare data (fără excepție) mi-a urat bun venit spunându-mi pe nume. In al doilea rând, clinica este foarte frumos amenajată și foarte curată. In al treilea rând, serviciile de înaltă calitate: experiența plăcută cu doamna doctor Luminița Palca. Profesionista si transparentă in modul de lucru. Estimările dânsei privind prețul lucrărilor au fost corecte.
Recomand cu drag aceasta clinica!
Miruna-Ioana Vasiu
Miruna-Ioana Vasiu2 ani în urmă
Personalul este prietenos și profesionist. Intervenția avută a fost un control de rutină alături de un detartraj, dar am fost și sunt mulțumită de rezultate și de planul de tratament.
Locații recomandate