/Cluj/Dentist

Dent Complet

Complex Comercial, Strada Louis Pasteur 60, Cluj-Napoca 400353, România

Dent Complet
Dentist
4.5
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4G+4J Cluj-Napoca, România
+40 741 263 646
dentcomplet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lacra Marica
Lacra Marica2 ani în urmă
Recomand serviciile oferite de dna dr. Ioana Kirsan in cadrul clinicii Dent Complet. Multumesc pentru profesionalism si rabdare.
Pugna Andreea-Ioana
Pugna Andreea-Ioana2 ani în urmă
O experiența neplăcuta. La recomandarea dr Iasko am purtat așa numita gutiera splint pt ATM, care pe lângă ca îmi pica de pe dinti la propriu, a fost făcută prea înaltă și tare ajungând in final de la o singura problema(migrene), la vreo 3 (blocaje articulare, masticatie dificila și alte probleme pt ca respiram exclusiv pe gura), depărtarea dinților și mușcătura gresita nu mentionez pt ca eram constienta de aceste schimbări. Doamna doctor este foarte implicată atunci când este vorba de vreo plata exorbitanta, dar când ai o urgenta din pacate nu este disponibila (îndrumându-ma sa sun la clinica, adică sa ma vada cineva care nici măcar nu mi-a urmărit tratamentul).
Așa ca doamne feri de vreo urgenta, fie ca rămâi blocat cu jumătate de gura, fie ca îți pica gutiera de pe dinti când mănânci, programare nu gasesti, iar implicare, bunătate, nici atâta.
Ciprian Lupascu
Ciprian Lupascu2 ani în urmă
Foarte interesant cum după 2 review-uri negative de o stea, (pe care sincer aveți noroc că suntem obligați ca useri să v-o acordăm, fiind minimul absolut) în care se explică clar un caz de neglijență și neprofesionalism din partea doamnei Iasko, apar 21 review-uri de 5 stele dintre care, cele cu mesaj sunt adresate fix doamnei cu pricina. De asemenea, la mai mult de 90% din cei 21 revieweri este prima contribuție pe contul de google. Țin să felicit echipa Dent Complet, acum vă meritați steaua pentru efortul depus.
Lori Forna
Lori Forna2 ani în urmă
Am avut dureri mari ale articulatiei temporo-mandibulare. Aceasta pocnea mai ales la deschiderea gurii, iar din aceasta cauza am purtat un splint timp de 5 luni. Cramentele și durerile au disparut, iar acum sunt in cursul unui tratament cu aparat ortodontic fix. Am mare incredere in dna Dr. Andrea Iasko și in tot personalul de la clinica Dent Complet. Recomand cu mare incredere.
Pop dorina
Pop dorina2 ani în urmă
Dent Complet Cluj =clinica dentara completa conform standardelor actuale europene , cu toate dotarile si tehnologiile moderne.
Daca inainte aveam ezitari sa-mi pun implanturi , Dl. Dr.Iuga Nicu mi-a dat incredere prin implicarea cu devotament in profesia aleasa ca nu merita sa avem temeri.
Toate procedurile aplicate , cu rabdare si atentie au demonstrat incredere in competenta dansului.
Ajungem la momentul cand ne dam seama ca trebuie sa ne tratam problemele de sanatate si cu cat mai repede mai bine si in avantajul nostru.
Recunostinta si multumiri DR. IUGA , aprecieri colaboratorului Dr.Mihai Cadar parontolog si echipei de asistente .
Toata increderea in acesti profesionisti !
Ancuta buia
Ancuta buia2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de intreaga echipa DentComplet. In mod special am o deosebita apreciere pentru D-na Dr. Chirca Iasko Andrea care m-a scapat de problemele articulatiei temporo-mandibulare. M-am prezentat la clinica DentComplet cu dureri ale articulatiei temporo-mandibulare, insotite de un sunet de tip click foarte deranjant.
Toti medicii din clinica Dent Complet sunt pasionati si foarte bine pregatiti. Pe langa tratamentul ortodontic am beneficiat si de alte servicii stomatologice efectuate cu la fel de mult profesionalism de Dr. Nicu Iuga,Dr.Popovici Gabriela si Dr. Vulpe Andrada, Dr. Raluca Ciorceri, Dr. Coraciuc Roxana, Dr. Carmen Crisan, si nu in ultimul rand Dr.Manaloiu Ionut care stie sa presare in experienta stomatologica tot timpul putin umor si nu te lasa sa pleci fara sa iti puna zambetul pe buze- Fiecare participa la construirea zambetului perfect! O intreaga echipa de doctori profesionisti-pentru o dantura perfecta!
Mi s-au efectuat obturatii, extractii, igienizari, Iar la final am avut parte si de o albire profesionala.
Toate serviciile lor au fost excelente !!
Ana Bogdan
Ana Bogdan2 ani în urmă
Recomand cu incredere Dent Complet! Excelente conditii de igiena.Multumesc doamnei doctor Bianca Iuga pentru profesionalism si dedicare. M-am simtit in siguranta si linistita pe tot parcursul procesului necesar realizarii unei coroane dentare si a unui implant dentar. Dansa m-a contactat de mai multe ori pentru a verifica cum ma simt.
Ioana Mesea
Ioana Mesea2 ani în urmă
O echipă profesionistă. Am urmat un tratament ortodontic complex care a necesitat mai multe intervenții specializate. Sunt foarte mulțumită de rezultate. Mulțumesc Dr. Iasko, Dr. Petrovan și întreaga echipă.
Locații recomandate