/Cluj/Dentist

Dr.Boitor Mihai Patrick

Drumul Sfântul Ioan 4B, Cluj-Napoca 400667, România

Dr.Boitor Mihai Patrick
Dentist
5
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2R+29 Cluj-Napoca, România
+40 747 093 323
drboitorpatrick.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Miruna Botan
Miruna Botan2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Am citit toate recenziile de mai jos și am crezut că sunt false până la experiența personală când m-am convins de profesionalismul domnului doctor. Nu am nimic de reproșat serviciilor. Bravo echipă!
Mulțumesc
Sofia Ofimiaș
Sofia Ofimiaș2 ani în urmă
O experiență care m-a făcut să am încredere din nou în stomatologi. Am avut nevoie de 4 implanturi dentare și mi-era foarte frică de această manoperă. Vreau să vă spun că în urma intervenției sunt foarte mulțumită și nu am avut dureri.
Multu domnului doctor și îl recomand!
P.S. L-am sunat noaptea la ora 11 pentru un prieten care avea o urgență și domnul doctor l-a ajutat fără nicio ezitare.
Martin Martin
Martin Martin2 ani în urmă
Am ales cabinetului domnului doctor in momentul in care am realizat ca dantura si sanatatea nu se lasa pe mana oricui. Am apreicit cel mai mult grija si atentia la detalii. Dintii mei sunt la mai albi acum!
Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu2 ani în urmă
Un om cu atat de mult profesionalism si un har extraordinar! Seriozitate, determinare si indemanare din partea acestui medic nu am mai intalnit. Recomand cu toata increderea!
Dumitrescu Bogdan
Dumitrescu Bogdan2 ani în urmă
Recomand cu drag! Mi-a fost foarte usor sa comunic cu domul doctor, mi-a explicat pe intelesul meu fiecare manopera iar modul de efectuare a tratamentelor a fost peste asteptari! Nu ezitati sa apelati la domul doctor Boitor!
Ervin Hambauer
Ervin Hambauer2 ani în urmă
Un medic de un profesionalism cum n-am mai intalnit. Pasionat de ceea ce face, in tema cu tehnologia, atent, bine dispus si cu multa experienta in spate!
Monika Ofimias
Monika Ofimias2 ani în urmă
Echipamentul modern, tratamentele atent gandite și foarte bine explicate pe limbajul pacientului m-au convins ca mai exista stomatologi profesionisti.
Narcisa Ardelean
Narcisa Ardelean2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Domnul Dr Boitor Patrick mi-a explicat toate procedurile cu răbdare și nu în ultimul rând mi-a oferit confortul necesar prin profesionalismul și devotamentul cu care își face meseria. Cu mult drag vi-l recomand la orice ora din zi sau din an!
Locații recomandate