/Cluj/Dentist

AnaDent Adulti si Kids

Piața Mihai Viteazu 9, Cluj-Napoca 400000, România

AnaDent Adulti si Kids
Dentist
5
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGQ+3X Cluj-Napoca, România
+40 744 144 097
ana-dent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Mitrea
Marius Mitrea2 ani în urmă
Am fost la ei pentru că de la 2 locuri de muncă am avut recomandări și discount la ei. Nu mă așteptam să am o experiență atât de plăcută, am fost pentru o extracție molar de minte pentru care mă așteptam la dureri după trecerea efectului anestezicului. Doctorul care s-a ocupat de mine a avut o atitudine foarte profesionistă, n-am simțit nici durere și nici măcar că umblă și mișcă de măsea in condițiile in care măseaua era cariată și trebuia s-o taie in 2 ca s-o poată scoate. Au trecut 72 de ore in momentul in care scriu acest review și gingia mi s-a vindecat aproape complet. Pot sa mănânc, sa beau si sa fumez ca înainte. Recomand anadent la toată lumea!

Edit: mi-am reparat 4 incisivi și 2 canini la ei pentru 700 de lei. Prețul a fost foarte acceptabil iar profesionalismul de cel mai înalt nivel
Tap W.
Tap W.2 ani în urmă
Medici si personal profesionist.
Dr. Niculescu este cel mai bun specialist, mai ales in estetica dentara, pe care l-am intalnit vreodata !. Felicitari !. Jos palaria !
Ioana Iosif
Ioana Iosif2 ani în urmă
Momentul acela in care intri cu emoții ca al tău copil va avea reticență majoră la consult, și constați ca personalul clinicii îl convinge că se afla in cel mai fain loc! Nu găsești in multe locuri personal atât empatic, cât și profesionist, așa cum am găsit aici.
Damaris Danciu
Damaris Danciu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de experienta noastra la cabinetul AnaDent Kids.
Primirea a fost foarte calduroasa.
Fetita mea de trei ani sa simtit in siguranta si a prins incredere repede in Medic. Top!
Maria Anitan
Maria Anitan2 ani în urmă
Recomand din toata inima echipa de profesionisti de la Ana Dent! Nu numai ca toti pacientii sunt tratati cu maxima consideratie si profesionalism, dar clinica are o echipa de medici cu multa experienta, care fac tot posibilul sa obtina cel mai bun rezultat terapeutic in fiecare caz.
Mii de multumiri doamnelor doctor Alina Rotar , Anamaria Boldizsar, domnului doctor Tiple si intregii echipe multidisciplinare care a contribuit la succesul planului terapeutic gandit pentru mine!
Primul pacient al clinicii, din familie, a fost fiica mea, care merge relaxata la fiecare control de cativa ani buni si care iese zambind cu gura pana la urechi din cabinet de fiecare data.
Harieta Iuonas
Harieta Iuonas2 ani în urmă
Am avut o urgenta medicală și am fost plăcut surprinsă de amabilitatea întregului personal și rapiditatea cu care s-au rezolvat lucrurile. Clinica AnaDent are inclusă și radiologie dentară, astfel ca radiografia pe care trebuia sa o fac înaintea intervenției a putut fi procesata instant. Doamna Dr chirurg Denisa Şuteu și doamna asistenta Alina Scrob au fost extrem de amabile, mi-a explicat cu răbdare toți pașii pe care sa ii urmez după intervenție si procedura in sine deși ma așteptam sa fie mai dificila, nu a fost deloc dureroasa. Doamna doctor a făcut tot procesul sa para foarte ușor și simplu. O sa revin cu plăcere și pentru alte tratamente, am observat ca toți pacienții sunt tratati foarte frumos. Ati câștigat un pacient și voi recomanda clinica și altor cunoștințe.
Torok Alina
Torok Alina2 ani în urmă
In drum spre cabinet imi faceam griji ca voi pleca impreuna cu baietelul acasa fara problemele dintilor rezolvate (nu e tipicul baietel cu care se poate colabora usor) insa spre surprinderea mea, doamna dr. Magda Teir si dna. asistenta au facut efectiv MI NUNI!!! Sunt foarte recunoscatoare pentru răbdarea pe care au avut-o cu baietelul, pentru faptul ca baietelul s-a simtit implicat, dar mai presus de tot pentru faptul ca am iesit din cabinet cu dintii sanatosi. Cu siguranta vom reveni! ❤️
Lacrimioara Coste
Lacrimioara Coste2 ani în urmă
Recomand Clinica dentara Anadent din Cluj! Seriozitate, profesionalism, empatie, respect pentru pacienti!
Il recomand cu drag pe dnul dr Axinte Victor, pentru lucrari dentare! Este un profesionist, foarte rabdator si empatic cu pacientii! Voi reveni cu siguranta! Multumesc!
Locații recomandate