/Cluj/Dentist

Alverna Dental Studio 1

Strada Alverna 33, Cluj-Napoca 400469, România

Alverna Dental Studio 1
Dentist
4.9
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ56+6V Cluj-Napoca, România
+40 748 085 933
alvernadental.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin Salistean
Calin Salistean2 ani în urmă
Servicii de top la un preț excelent. Mulțumesc.
Casiana Cintita
Casiana Cintita2 ani în urmă
După o serie lungă de căutări și multe rateuri în domeniul serviciilor stomatologice, am dat de această clinică, care este conform așteptărilor. Pentru o persoană cu mare frică de dentiști, în cadrul acestei clinici nu am avut această problemă. Întregul personal este de nota 10+, clinica este una modernă și foarte curată. Se lucrează cu mare răbdare, se ține cont de durerile pacientului și cel mai important se asigură mereu că fiecare procedură pe care o vor desfăsura va fi cunoscută de către pacient. Cu toate cele meționate mai sus, tot nu poate fi descris în cuvinte cât de mulțumită am fost.
Diana Prisecaru
Diana Prisecaru2 ani în urmă
Foarte profi totul! Felicitări! Extrem de rapid și sigur. Sincer nu mă așteptam să fie așa de bine. Toată lumea știe ce are de făcut în cabinetul acesta.
Remus Lichi
Remus Lichi2 ani în urmă
Încă de la prima vizită la ALVERNA DENTAL STUDIO am rămas cu o impresie foarte bună atât despre clinică fiind dotată cu aparatură de ultimă generație cât și de echipa de medici foarte tineri și devotați meseriei pe care o practică.
Țin să-i mulțumesc doamnei doctor PETRA VIGH-NICOARĂ pentru răbdarea și blândețea cu care mi-a fost explicată fiecare etapă a planului de tratament.
Datorită dânsei și a întregii echipe care s-a ocupat de cazul meu pot spune că sunt foarte fericit că am ales să vin la această clinică, viața mea s-a schimbat radical datorită faptului că pot zâmbi din nou 😃 😁
Voi recomanda ALVERNA DENTAL STUDIO cu toată încrederea de fiecare dată când voi avea ocazia!
Elena Hojda
Elena Hojda4 ani în urmă
Mulțumesc frumos, echipei Alverna Dental Studio, si in mod deosebit, doamnei doctor Ramona Mîndăianu, pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu incredere această clinică!
Magda Pop
Magda Pop5 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile primte. Dr. Petra lucreaza foarte finut si bine si e mereu interesata daca pacientul se simte confortabil. Colectivul este foarte amabil, am senzatia ca sunt intre prieteni. Recomand cu incredere. Prietenul meu si-a invins frica de dentist cu ajutorul lor.
Multumesc Alverna Dental!
Toni Ungureanu
Toni Ungureanu5 ani în urmă
Best dental service in Cluj!
Alexandru Pop
Alexandru Pop2 ani în urmă
O clinica dentara de 5 stele!
Locații recomandate