/Cluj/Dentist

Tonea Implant

Strada Octavian Goga 44, Cluj-Napoca 400000, România

Tonea Implant
Dentist
4.8
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHC9+FP Cluj-Napoca, România
+40 748 847 256
toneaimplant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: Închis
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin Anita
Calin Anita2 ani în urmă
Un medic exceptional, calm, prietenos, profesionist, utilizeaza materiale si substante foarte bune, incat interventiile de orice fel, simple sau complexe, sunt fara durere, iar rezultatele impecabile. Recomand cu drag pe dnul doctor Tonea!
Anamaria Morar
Anamaria Morar4 ani în urmă
Vă recomand cu drag și încredere Tonea Implant. Din 2019 am aflat de cabinetul stomatologic al lui Titus și sunt foarte mulțumită de tot ce a lucrat. De la simple plombe până la implant totul a decurs fără probleme. Cu materiale de calitate plus implicare și dăruire nu ai cum să nu zâmbești frumos. Mie mi-a dat încredere. MulțumescTonea Implant.
Alin Porumb
Alin Porumb5 ani în urmă
Értékes Nő
Értékes Nő2 ani în urmă
Un cabinet de calitate! Mie mi s-a făcut adiție osoasa iar apoi mi s-a pus implant. Operația nu m-a durut și a fost o reușită. Sunt mulțumită de toate lucrarile domnului Tonea.
Cori Daniciuc
Cori Daniciuc2 ani în urmă
Il recomand cu drag pe dr. Titus Tonea. Preturile sunt mai mult decat accesibile, lucreaza foarte finut si se asigura de fiecare data ca lucrurile au mers bine si ca problema e rezolvata. Am apreciat foarte mult ca mi-a explicat tot timpul ce procedura urmeaza si de ce trebuie sa faca asta si ce costuri implica.
Maria Pacurar
Maria Pacurar2 ani în urmă
Recomand ,apelați fără emoții,veți fi foarte mulțumiți.Dr Tonea este deosebit,felul cum lucrează cu pacienții,tehnica moderna ,nu simți durere,nu e că pe vremuri.Eu am mers cu mari emoții dar am rămas plăcut impresionata,nu mai am teama de dentist,mai mult de atât,medicul îți poartă de grijă și în perioada următoare,se interesează,te suna,te întreabă dacă ești bine,așa ceva....
Mihai Razvan Costea
Mihai Razvan Costea2 ani în urmă
E foarte important ca Dr. sa stie sa iti explice ce probleme ai ca sa poti lua o decizie corecta si sa nu regreti mai tarziu!
C m
C m2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut destul de multe experiențe dentare proaste în viața mea, precum și o mulțime de lucrări dentare în diferite locuri, Dr. Tonea a fost de departe cel mai bun dentist pe care l-am avut vreodată. Îi pasă cu adevărat de pacienții săi și se va asigura că sunteți confortabil și înțelegeți procedura. Voi călători în România doar pentru a efectua lucrări dentare aici, doar datorită experiențelor bune pe care le-am avut. Nu vă gândiți de două ori să veniți aici. Multumesc pentru tot!

(Original)
I have had had quite a few bad dental experiences in my life as well as quite alot of dental work in different places, Dr. Tonea has by far been the best dentist I have ever had. He genuinely cares about his patients and will make sure you are comfortable and understand the procedure. I will Travel to Romania just do get dental work done here, just because of the good experiences I have had. Don't think twice about coming here. Thank you for everything!
Locații recomandate