/Cluj/Dentist

Stomarix

Strada Iugoslaviei 66, Cluj-Napoca 400423, România

Stomarix
Dentist
4.5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ98+97 Cluj-Napoca, România
+40 758 235 580
stomarix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul popescu
Paul popescu4 ani în urmă
4.5 stele, pt ca.. sunt 2 doctorite super ok, si o alta a 3-a despre care am mici indoieli. Primele experiente cu 2 doctorite diferite, sunt foarte pozitive. Mi-am facut aproximativ 10 plombe la ele. Apoi s-a intamplat ca a 2-a doctorita care avea maini de aur, s-a mutat la Sibiu, si a trebuit sa trec la o alta, a 3-a doctorita si dupa aproximativ a 5-a plomba am indoieli pentru ca am avut dureri pana s-a mineralizat plomba. Mai exact, desi plomba o am si acum, si plomba e ok, am o banuiala ca s-a luat prea mult din dinte cand s-a pus (ca si cum ai curata un cartof cu maceta). Ar trebui sa scad o stea pentru a 3-a doctorita, dar nu am dovezi 100%, si dau totusi 5 stele pentru ca primele 2 doctorite au fost super super ok.
Maria Arcalean
Maria Arcalean4 ani în urmă
Sunt pacienta dr. Raluca Arhip de 7 ani si sunt mulțumită de serviciile prestate de ea si celălat colege. Nu stiu cum sunt preturile comparativ cu alte cabinete .. preturile în stomatologie mi se par oricum ridicate de aceia e mai bine sa preveni decât să tratăm ;) dintii sănătoși!
Flaviu Ciora
Flaviu Ciora4 ani în urmă
Să nu mergeți la acest cabinet că tot va ciupește în gură cu freza și 9 zile nu mai poți de durere și așa greu se vindeca mai ales în gură unde este tot timpul salivă, nu eliberează bon de casă, preturi foarte exagerate la serviciile pe care le fac... Atenție la doctorița Raluca să nu mergeți că este dezastru.
Diana Bontas
Diana Bontas4 ani în urmă
Servicii de calitate, echipa profesionista si preturi acceptabile
Pintea Timsac
Pintea Timsac4 ani în urmă
Ana Mihaila
Ana Mihaila4 ani în urmă
M marcu
M marcu5 ani în urmă
Afisati un orar
Vlad Rus
Vlad Rus7 ani în urmă
(Tradus de Google) Profi, oameni plăcuți

(Original)
Profi, pleasant people
Locații recomandate