/Cluj/Dentist

Paris Dental Clinic

Paris 23, parter, spatiu comercial, Cluj-Napoca 400161, România

Paris Dental Clinic
Dentist
4.9
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGX+Q3 Cluj-Napoca, România
+40 770 646 706
parisdentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrada Farcau
Andrada Farcau2 ani în urmă
Am adormit de doua ori pe scaun, la stomatolog, in timp ce Corina imi repara niste dinti. Pare imposibil, asa-i? Doar ca e real. Lucreaza bland, atent si cu materiale de calitate. Am trecut pe la 3 doctori diferiti in clinica Paris Dental. Pe langa lucrari super bune, m-au impresionat si cu un nivel de inteligenta emotionala ridicat. Relatiile cu clientii sunt impecabile. Pot zice ca am depasit frica de stomatolog. Ii recomand cu incredere.
Andrei Negru
Andrei Negru2 ani în urmă
Apelati cu incredere la aceasta clinica pentru profesionalismul medicilor sai, pentru amabilitatea personalului auxiliar si pentru atmosfera destinsa de acolo.
Nina Gabriela
Nina Gabriela2 ani în urmă
Îmi place sa spun ca am avut cea mai mare frica de dentist. Frica s-a oprit venind la aceasta clinica. A devenit clinica mea preferata și oricând voi avea ocazia, o voi recomanda pentru ca personalul este unul uimitor și merita toate steluțele pentru igiena, respectarea programului (care este ft. important), pentru profesionalism. Extrem de multumita!
P Cristian
P Cristian3 ani în urmă
După câteva experiențe in clinica, pot sa îmi exprim părerea și sa spun ca sunt foarte mulțumit, atât de interacțiunea cu personalul (medici, asistente, recepție, toți foarte amabili și comunicativi), cât și de întreg procesul de tratament. Mi-a fost explicat de la început pas cu pas ce trebuie făcut și care este ordinea. Recomand aceasta clinica din toate punctele de vedere.
Adrian Alexandru
Adrian Alexandru3 ani în urmă
Cel mai frumos cabinet din oras! Personalul este foarte amabil si cred ca cel mai important lucru este ca, este o clinica unde poti sa iti rezolvi toate problemele dentare, indiferent de gravitatea problemei!

Doamna Doctor Corina este de nota 15 si pe toata durata manoperei iti va explica de la A la Z pas cu pas ce face!

Multumesc pentru ajutor tuturor medicilor si personalului auxiliar!
Paula Federiga
Paula Federiga2 ani în urmă
Cabinetul cu personal care da dovada de un grad de profesionalism la standarde ridicate. Sunt determinati sa faca orice numai sa iasa treaba cat mai bine cu putinta si asta spune foarte multe. (Experienta mea: aproximativ un an de frecventat cabinetul pentru diferite lucrari si tratamente, fiecare dintre ele facute impecabil)
Gabriela Balazs
Gabriela Balazs2 ani în urmă
Am mers la clinica, cu groaza pe care o avem pentru stomatologi, din experientele trecute. Am avut mai multe probleme, iar dupa consult si evaluare am inceput tratamentele. Am avut 2 extractii la dna chirurg, un tratament de canal si mai multe plombe. Aici personalul desi tanar, este super profi, cu foarte multa rabdare, doamnele doctor lucreaza atat de fin parca iti fac masaj. Doamna doctor Platon Anastasia este medicul curant, un medic foarte profesionist, mi-a vindecat toate durerile. Inclusiv fetita avea 2 carii mici si a tratatat-o fara probleme. Am reusit sa imi inving groaza de stomatologi, si merg in continuare cu drag. Mi-a salvat si o masea pe care 2 medici anterior au vrut sa o extraga. Le mulțumesc doamnelor doctor pentru rabdare(nu sunt cel mai cuminte pacient) si mai ales pentru ca imi vindeca dintii, si ma simt sanatoasa in sfarsit. Curatenia este impecabila, atat pacientii cat si medicii sunt protejati.
Catalin Muresan
Catalin Muresan2 ani în urmă
Începând cu prima secundă în care intri în această locație, ești tratat cu respect, căldură și profesionalism. Curățenia, igiena și organizarea merită și ele nota maximă. Dar cel mai mult m-a impresionat domnul doctor Paul Pescaru. Deși aveam niște carii destul de mari și complicate, de care alte cabinete din Cluj nici nu s-au apucat, doctorul Paul le-a rezolvat cu răbdare și pricepere. De asemenea, acest medic mi-a făcut și un chiuretaj paradontal și mi-a explicat tot ce trebuie să știu pentru a stopa această boală. Dacă va continua în felul acesta, doctorul Paul va ajunge foarte cunoscut, așa cum a ajuns și un alt medic pe care l-am întalnit în urmă cu vreo 12 ani și care tot așa m-a impresionat prin modul în care a lucrat. De asemenea, dincolo de profesionalism, atitudinea doctorului este foarte pozitivă, încurajatoare. Recomand Paris Dental Clinic, recomand doctorul și omul Paul Pescaru ! Prețuri medii la calitate maximă !
Locații recomandate