/Bucuresti/Dentist

Urgente stomatologice non-stop Piata Romana clinica Omega Omnident

Intrarea Moneasa 7, București 010633, România

Urgente stomatologice non-stop Piata Romana clinica Omega Omnident
Dentist
3.7
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XW+G8 București, România
+40 740 606 293
omegaomnident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Alexandru Zainescu
Alexandru Zainescu2 ani în urmă
Am fost aici cu o urgenta, pentru extragerea unui nerv. Interventia a fost in regula pana cand mi-a turnat in masea o solutie cu ceva clor in ea si am plecat de acolo cu arsura pe esofag. Abilitatile asistentului lasa de dorit. Pretul a fost intr-adevar cel de pe site. Doctorul este foarte ok, exceptand partea cu solutia cu clor..nu stiu daca asa se practica peste tot. Cat timp nu se atinge de sticla aia neagra pe care scrie "clor.." sunteti safe :) doctorul are mana buna si rabdare dar per total nu pot acorda mai mult de 2 stele. Nu e de evitat cabinetul, dar sa ii spuneti sa nu se atinga de sticla neagra :)
Ioan ȚINCOCA
Ioan ȚINCOCA2 ani în urmă
Dentisti de mare clasa incepand cu doamna Moisidis. 🙏🙏🙏 Cabinet stomatologic situat la 5 minute de Piata Romana/ASE. Ii recomand cu mare caldura. Profesionisti. 😁👍
Alina Mariana
Alina Mariana2 ani în urmă
Recomand cu mare drag această clinică dentară! Mii de mulțumiri pentru domnul doctor Jamil !! Servicii stomatologice de înaltă calitate!
Claudia Badea
Claudia Badea2 ani în urmă
Dentiști cu mare experiența, in frunte cu doamna doctor Moisidis, profesioniști. Ii recomand. 👍😁 Clinica stomatologica situata lângă ASE.
Cerasela Tancu
Cerasela Tancu2 ani în urmă
Clinica stomatologica in regim de urgenta aflata la 2 minute de Piață Romana. Personal profi, aparatura de ultima generatie. 🙏🙏🙏 Mulțumesc întregului personal începând cu dna dr Moisidis.
Iwana en
Iwana en2 ani în urmă
am avut o durere la maseaua de minte de nu mai puteam manca de 3 zile, am ajuns la domnul doctor si imediat mi a scos maseaua . Se misca repede, mana usoara, doctori buni. Recomand!
Gabriela Dan
Gabriela Dan2 ani în urmă
Am ajuns de urgenta la cabinetul din Romana, unde l am intalnit pe Dr. Sabbah Abdullah si asistenta dansului, sincer nu pot spune nimic negativ de acest cabinet si de cei doi. O durere de 2 zile insuportabila si a gasit sfarsitul aseara dupa ce am vizitat acest cabinet. Este un medic cu o rabdare fantastica, si vorbeste foarte frumos, atat el cat si asistenta dansului, lucreaza fara sa simti. Recomand cu incredere! ☺️
Cosmina E
Cosmina E2 ani în urmă
Am mers cu fetita mea la domnul doctor Jamil, un doctor de nota 10+!! A avut mare rabdare cu fetita, nu am intalnit asemenea doctor bland! Recomand clinica, as fi platit oricat pt. cat de amabil si profesionist a fost dl doctor!
Locații recomandate