/Bucuresti/Dentist

Stomasan

Aleea Lungulețu 5, București 021507, România

Stomasan
Dentist
4.5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QM+RG București, România
+40 744 316 691
clinicastomasan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Popa
Simona Popa2 ani în urmă
Azi am mers la clinca Stomasan !
O încântare ...jur ..❤
O urgență....
Medici de 5 stele...
Preturi incredibil de mici...❤💐
Irina Belu
Irina Belu2 ani în urmă
DR. RALUCA AOUN foarte profesionista. RECOMAND. De asemenea, au cel mai bun ortodent. Un medic sirian, cel mai bun, cele mai bune rezultate au avut copii noștri cu dumnealui.
Catalin Negoita
Catalin Negoita2 ani în urmă
PROFESIONISTI
Ana Maria Matei
Ana Maria Matei2 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută in această clinică cu dna Dr.Aoun Raluca! Ajunsă la programare cu băiețelul de 6 anișori la ora stabilită anterior telefonic pentru consult ,sunt informată ca mai durează cel puțin 30 min,dar poate și mai mult până intrăm. Cel mic fiind ușor agitat am vrut să reprogramez intr o altă zi cu mențiunea să se respecte ora programării,iar de aici o mare polemică din partea dnei doctor Aoun care se afla in recepția clinicii,sfârșind-se cu o urâtă reacție din partea dansei in fața copilului meu!
Rușine doamnei Dr. pentru un astfel de comportament neadecvat față de pacienți si nu mai zic in fața și unui minor!
Ionita Nicoleta
Ionita Nicoleta4 ani în urmă
Acum ceva timp am fost trimisă la oncologie de către medicul dentist Crăciun Cătălin deși nici nu era cazul de așa ceva (sau poate prin metempsihoză stie mai bine...?). Oricum , medicină pură, bunăvoința cât încape,omenie așișderea etc etc etc. Probabil că se pricepe și la neurologie,la gamma knife...De fapt nu era legat de dantură și nu știa ce să găsească ca să ne gonească de acolo...sfatul lui e de fapt refuzul de a-mi lucra si duce logic la cel puțin două aspecte: fie acolo muncește prea mult ,fie banii mei nu sunt buni Oricum, mulțumesc pentru "sinceritate" și sfatul profesionist.Cred sincer că a scos din putul gândiri , a copt asemenea " sfat".
Preferam să mi se spună în fața că nu vrea să-mi lucreze sau ca e prea aglomerat.. orice altceva. Sinceritatea l-ar fi calificat ca om. Nu găselnița asta tristă și fără noimă cu oncologia (pe care un medic cu ceva cap și ceva suflet nu o scotea sigur)... Altfel ar fi auzit si tumoare benignă.. Și tumoarea benignă nicidecum nu era în legătură cu dantura. Era alta poveste ..trist,nu? Puțină sinceritate și considerație pentru oameni n-ar strica. Dar poate este mai ușor să aruncăm vorbe Adevăratul motiv era aglomerația? Un om ar fi spus simplu asa..zău că este ilară atitudinea asta.
Și la oncologie poate dânsul să facă vizite dacă vrea!
ADRIANA ARON
ADRIANA ARON2 ani în urmă
La mulți ani! Un an nou cu sanatate intregului personal din cadrul clinicii Stomasan. Tot respectul pentru profesionalismul de care a dat dovada Dra dr. Stomatolog ALEXANDRA MIRANCEA. Un medic EXCEPTIONAL care se dedica meseriei cu admiratie si caldura fata de pacient si din mainile drei doctor mai sus mentionate iese o ARTA in adevaratul sens al cuvantului. Ii multumesc pe aceasta cale pentru lucrarea facuta fiului meu. Va trimit poze pentru a va arata cum a ajuns la dansa si cum a plecat.
RESPECT SI SUCCES IN CONTINUARE!! 🤗🤗🤗
Ciprian Cosma
Ciprian Cosma2 ani în urmă
o clinică excelentă, dar pentru că vreau TOT binele pentru mine, sub nicio formă nu vă spun numele cui mă tratează, am evitat intenționat să las vreun indiciu legat de inițialele🦷noastre sau de sex🧠🏆
Susulina1
Susulina12 ani în urmă
Totul la superlativ, sunt pacienta Dr Craciun de vreo 20 de ani si nu as merge in alta parte sub nicio forma.
Locații recomandate