/Bucuresti/Dentist

Clinica Dr. Stănescu (Pantelimon)

Șoseaua Pantelimon 88, București 021637, România

Clinica Dr. Stănescu (Pantelimon)
Dentist
4.7
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VQ+QX București, România
+40 728 407 585
clinicadrstanescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cirstea Roxana
Cirstea Roxana4 ani în urmă
Recomand cu drag acest cabinet, sunt o echipa de profesionisti!
Serviciile sunt de o calitate superioara.
Recomand doctora Anca Stanescu.
Cel mai profesionist medic stomatolog dintre toti cei la care am mers. Am fost uimita cat de multa rabdare reuseste sa aiba. Am mers atat eu cat si părinți mei si de fiecare data am fost foarte multumiti. Dupa ce am cunoscut-o pe domna doctor am ramas clienti fideli. Recomand cu încredere!
Florin Voicu
Florin Voicu4 ani în urmă
Super profesionalism ,eu am avut parte de serviciile doamnei doctor Stanescu , super profesionalism si super tot ce trebuie,o sa vin aici cu toata familia forever . Thanks Dna doctor
Dan ovidiu Tuca
Dan ovidiu Tuca5 ani în urmă
Doamna dr. Stanescu Anca este foarte amabila,profesionista si atenta la pacientul pe care il trateaza.Din pacate la cabinet nu are o asistenta medicala angajata permanent avand studente de la facultatea de stomatologie in practica sau care vin cateva ore sa o ajute.Din aceasta cauza se mai produc intarzieri sau chiar amanari ale consultatiilor.Daca ar remedia aceasta problema cred ca ar fi mult mai bine atat pentru dansa cat si pentru pacienti.Mentionez ca este o sugestie sincera si obiectiva pentru ca o asistenta buna usureaza munca unui medic.
Paul Bold
Paul Bold5 ani în urmă
Are 16 diplome pe perete insa nici una pentru bun simt. Am fost pentru un detartraj la ora 18:30 am intrat la 19:30. Detartrajul a fost facut de mantuiala pentru ca i am zis ca nu vreau si airflow = mai putini bani pt el. Din secunda aia mi a vorbit sictirit si m a facut sa ma simt prost. Plecat de la munca si neavand ocazia sa mi curat dintii dinainte m a facut sa ma simt ca ultimul om. Cand l am intrebat de un tratament pentru gingii mi a raspuns ca si cum as fi un nespalat. Practic raspunsurile unui presupus medic stomatolog profesionist au fost similare cu cele ale unei adolescente in perioada de pms. Tratat cu scarba si indiferenta.
Mihai ionescu
Mihai ionescu5 ani în urmă
Am venit la acest cabinet pe baza catorva recenzii si cu o mare teama. Am gasit adevarati profesionisti. Acum o recomand cu caldura pe Dna. DR. Stanescu.
Cristina Mucuta
Cristina Mucuta7 ani în urmă
Este locul in care te duci cu drag, fara sa iti fie frica de durere. Domnul doctor este o persoana foarte carismatica și pozitiva care iti explica pas cu pas tratamentul efectuat. Desi se lucrează cu materiale de foarte buna calitate, prețurile sunt accesibile tuturor. Recomand cu încredere!
Tinker Bell
Tinker Bell7 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet, un loc minunat, cu o energie buna,pozitiva, personal deosebit, iar serviciile sunt 🔝💯 de cea mai buna calitate! Multumesc frumos pt noul zambet Dr. Anca Maria Stanescu! 🙏👍🌈🌸🌺🌼👩🏻‍⚕️
Andreea Muscurel
Andreea Muscurel7 ani în urmă
Gândesc ca,cel mai mare premiu posibil pentru un actor,regizor este sa aibă sala arhiplina. Pentru un ciocolatier, sa aibă trufele devorate,iar pentru un medic stomatolog sa aibă cei mai zâmbitori pacienți tratați. Aici,clinica ar fi premiata. Cumul de profesionalism.
Locații recomandate