/Bucuresti/Dentist

Optim Dental Clinic

Strada Turda 118, București, România

Optim Dental Clinic
Dentist
5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36C+4C București, România
+40 765 703 754
optimdentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marina Ţupran
Marina Ţupran2 ani în urmă
Intotdeauna de un profesionalism deosebit, rar intalnit in orice domeniu, mai ales cel medical. Preturi foarte bune pentru servicii. Toate normele de protectie anti-Covid 19 respectate cu sfintenie. Deja pacienta doamnei dr. Radulescu de peste 3 ani. // Amazing service for a very good price, super professional and up to date with the latest in medical practice and information.
Petre - Ciprian Dragomir
Petre - Ciprian Dragomir2 ani în urmă
O experienta extraordinara!
Recunosc, pentru prima data intr-un cabinet stomatologic, m-am simtit minunat iar toata interventia a fost fara durere lucru pe care l-am apreciat enorm!
Primul cabinet stomatologic la care am fost si nu mai caut altul, doar aici voi revenii!
Multumesc enorm!
Elena Cosac
Elena Cosac2 ani în urmă
De la prima vizita în cabinetul doamnei doctor am rămas plăcut surprinsă de tot ce înseamnă "Optim Dental Clinic". Am fost tratata cu caldura, empatie, corectitudine, bună dispozitie (a cantat pe toată durata intervenției surprinzător de bine! 🥰). M-am simțit în siguranță iar datorită dumneaei am reușit să scap de teama de stomatolog. Un medic de un profesionalism cum nu am mai întâlnit! Va mulțumesc! ❤️❤️❤️
Ana-Maria V. Radu
Ana-Maria V. Radu2 ani în urmă
Profesioniști, amabili, dedicați și cu foarte multă răbdare. Un imens plus faptul ca au serviciul de urgente medicale cu un preț foarte bun. Toate serviciile oferite se fac într-o manieră extrem de profi și delicata, iar preturile sunt mai mult decât bune. Merită o vizită oricând :)
Melinda Mereu
Melinda Mereu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag aceasta clinica. Servicii de calitate, profesionalism, rapiditate și flexibilitate.
Antonia Bantea
Antonia Bantea2 ani în urmă
Recomand cu incredere Optim Dental Clinic pentru serviciile de calitate si profesionalism, un cabinet unde ma simt confortabil si foarte bine ingrijita.
Multumesc tare mult dnei dr Aurelia Radulescu, un medic deosebit, cu atitudine prietenoasa, pozitiva si profesionista! 🙏🙏
Rita Negru
Rita Negru2 ani în urmă
Recomand cu drag :)
Doamna dr Aurelia lucrează minunat, cu răbdare și grija fata de pacient, oferă răspuns intrebarilor și explica ceea ce face. Cabinetul este mereu curat și se oferă atenție dezinfectarii după fiecare pacient.
Un loc în care merg cu încredere.😊
Madalina Ivanoiu
Madalina Ivanoiu2 ani în urmă
O recomand din tot sufletul pe doamna doctor Aurelia Radulescu!!! Un doctor si un om de nota 1000! Felicitari!👏👏👏
Am sunat in sambata Pastelui pentru o programare de urgenta pentru mama mea care avea o problema destul de grava, iar doamna doctor ne-a primit imediat, a venit la cabinet special pentru mama mea, lasand la o parte orice pregatire de Paste. A facut tot ce a putut ca sa amelioreze starea mamei mele si a tratat-o cu multa grija si mult profesionalism.
Ma bucur enorm ca existati si ca v-am gasit! 😇 Va multumesc din inima ca mi-ati ajutat mama 🤗😘 Cu siguranta voi reveni si eu la doamna doctor ca pacienta🦷😊
Locații recomandate