/Bucuresti/Dentist

Miko Dental - Implant dentar Bucuresti, Proteza pe implanturi, Fatete dentare

Intrarea Catedrei, București 077190, România

Miko Dental - Implant dentar Bucuresti, Proteza pe implanturi, Fatete dentare
Dentist
4.9
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JR+W3 București, România
+40 766 407 782
mikodental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Cimpoeru
Gheorghe Cimpoeru2 ani în urmă
Miko Dental de nota 10.Au specialisti in implanturi cum este Dr Atanasiu Serban .de multi ani am implanturile puse fara probleme si foarte multumit ,iar lucrari dentare pe implanturi am facute de Dr Baluta Florin toate bune fara probleme recomand cu drag, Au si cabinet PT RADIOGRAFII dentare Super dotati!
Petronella Popa
Petronella Popa2 ani în urmă
5 stele pentru echipa MIKO DENTAL !! De la recepționere eficiente și amabile, până în cabinete, atmosferă extrem de plăcută, încurajatoare pentru fricoși ca mine, terorizați de experiențele din alte cabinete de stomatologie. Alese mulțumiri d-lui dr.MARIUS SORESCU , pentru profesionalismul , meticulozitatea, dar și răbdarea și căldura cu care își tratează pacienții, creind o relație de profundă încredere. Și ... îmi permit să îl citez, cu mare plăcere: "stomatologia nu se face cu freza, ci cu sufletul".
Lucia I
Lucia I2 ani în urmă
O experiență incredibilă. Dr Marius Sorescu m-a ajutat ori de câte ori am avut nevoie.A fost mereu foarte amabil și răbdător, nu am simțit durere absolut deloc (are mâinile foarte ușoare) nici nu am simțit când lucra. A fost mereu o experiență relaxanta din toate punctele de vedere.Personalul clinicii a fost mereu foarte amabil și săritor. Merită din plin cele 5 stele.Revin mereu cu drag și îl recomand pe domnul Doctor oricui are nevoie de un doctor stomatolog bun!
Cristina Turcu
Cristina Turcu2 ani în urmă
Am fost la o curățare de dinți cu Dr Andreea Lungu (cred). 5 stele pt dumneavoastră. Mi-a explicat, dat sfaturi, arătat în oglindă etc. Foarte mulțumită. Dar 0 stele pentru dr. Mihaela Sbingu. Plomba pe lateral are o cavitate unde rămân resturi de mâncare iar gingia inca mă doare când deschid gura larg la 5 zile de când am pus plomba. Nu mă durea înainte.
Funny clips
Funny clips2 ani în urmă
Pot sa zic numai de bine am venit din Belgia ca să îmi fac dantura aici și experienta mea a fost una unica deși mia fost foarte teama personalul care se ocupă de întreg procesul ma ajutat sa trec peste tot o echipă foarte bine pusă la punct și foarte bine organizata sunt foarte mulțumit de lucrarea pe care au făcut-o și o recomand cu ce mai mare încredere Mulțumesc Domnului Atanasiu Șerban pentru experienta și profesionalismul pe care îl au .,,,,
I am a Seashell
I am a Seashell2 ani în urmă
Cea mai buna parte la aceasta clinica este echipa de profesionisti care te primesc in cabinetele lor cu multa caldura si te respecta ca om si client.
Comunicarea cu clientul, dupa parerea mea, este cheia spre succes, iar profesionistii clinicii sunt foarte bine antrenati in aceasta directie, avand multa rabdare sa va raspunda la orice nelamurire sau curiozitate.

Pe langa echipa de profesionisti si buni comunicatori, clinica este dotata cu echipament tehnologic foarte bun. Raport pret - calitate excelent.

UPDATE:
Mii de multumiri tuturor celor din echipa Miko Dental, doctorilor, asistentelor, domnisoarelor dragute de la receptie, dar si doamnelor responsabile cu curatenia impecabila din clinica. Datorita acestor oameni deosebiti am scapat de frica si pot spune ca vin chiar relaxata in clinica.

Cel mai mult tin sa multumesc domnului dr. chirurg Maasaran Adel pt indemanarea, empatia si profesionalismul de care a dat dovada in cazul celor 3 extractii de molari de minte. Eu niciodata n-as fi crezut ca e posibil ca o extractie sa fie atat de rapida, fara durere, dar mai ales, recuperarea in sine sa fie atat de usoara. Nu s-a umflat zona dupa niciuna din extractii (mi s-a facut si tratament cu laser, ceea ce recomand) si nu m-a durut deloc dupa ce anestezia s-a dus. O chestie amuzanta: ultima extractie a fost atat de rapida (practic o secunda, nu glumesc!) incat eu nu intelegeam ca deja e gata totul, credeam ca dumnealui glumeste, dar mi-a aratat maseaua; radeam si parca tot nu-mi venea sa cred. :)

Abia astept sa-mi pun aparat dentar si atunci cand voi scapa de el (peste un an, doi) voi veni aici pt 2 implanturi.
Avy _
Avy _3 ani în urmă
Recomand cu toata increderea clinica MIKO DENTAL.
M-au impresionat profesionalismul echipei, atentia acordata pacientului, serviciile ireprosabile si sentimentul de siguranta pe care il capeti de cum intri in clinica.
Pot spune ca datorita Dl. Dr. Serban Atanasiu implantul dentar a fost o frumoasa si reusita experienta; Dl. Dr. Florin Baluta alaturi de Dna. asistenta Roxana ,au grija ca de fiecare data sa plec multumita, cu cel mai frumos zambet si cu o dantura ireprosabila, plus bonus - energie si voie buna. O alta frumoasa experienta am avut cu aparatul dentar, medicul ortodont fiind Dr. Georgiana Bordei, totul la superlativ. Domnisoarele de la receptie foarte dragute , comunicative, rabdatoare si atente.
Sanatate multa tuturor!
Radu C.
Radu C.2 ani în urmă
MILIOANE de multumiri domnului doctor Serban Atanasiu pentru profesionalismul de care a dat dovada, rabdarea si intelegerea tuturor temerilor mele privind interventia complexa realizata (5 extractii si implanturi realizate in aceeasi sedinta - fara nicio durere in timpul operatiei sau postoperational).
MILIOANE de multumiri doamnei doctor Irina Tudoroiu pentru profesionalismul si delicatetea de care a dat si da dovada in rezolvarea si finalizarea celorlalte probleme dentare (obturatii, corone, lucrari provizorii).
Aceleasi multumiri le adresez si celor 2 asistente ale medicilor antementionati pentru empatizarea de care au dat dovada cu o persoana tematoare de vizita la stomatolog.
Nu in ultimul rand, multumiri dragutelor domnisoare de la receptie care realizeaza intr-un mod profesionist programarile tratamentului pentru 2 persoane din Brasov care se prezinta impreuna la clinica, in aceeasi zi, la medici dferiti.
Recomand din toata inima clinica Miko Dental!!!
Locații recomandate