/Bucuresti/Dentist

Elveto Dent

Bulevardul Pache Protopopescu 131, București 021411, România

Elveto Dent
Dentist
4.4
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RJ+CR București, România
+40 31 405 1337
elveto-dent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dragomirescu Bogdan
Dragomirescu Bogdan2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite si de tot ajutorul pe care mi l-a dat echipa Elveto Dent. Vin de foarte multi ani la clinica, iar increderea pe care am capatat-o m-a determinat sa imi aduc si familia. Va recomand cu drag!
Dana Buzia
Dana Buzia2 ani în urmă
In data de 11.06.2021 am mers la dr stomatolog Chiriță Dragos, la cabinetul Elveto Dent Bucuresti - Bd. Pache Protopopescu 131, pentru a-mi pune o plomba mica pe spatele unuia din incisivi, plomba care imi cazuse cu ceva timp in urma. L-am sunat cu cateva zile inainte, mi-a raspuns chiar dansul; l-am intrebat de preturi, mi-a spus ca o consulatie costa 100 lei si o plomba are pretul de 250 lei, plomba cu tot cu obturatie de canal si cu anestezie. I-am precizat la telefon ca fac alergie la xilina
Am mers la cabinet, pt inceput mi-a spus scurt de cativa posibili dinti care necesita replombare; de o plomba foarte veche mi-a spus ca nu e nevoie sa o schimb, fara a vedea o rediografie cu ea; precizez nu mi-a facut fisa si nu mi-a notat pe ceva planul de tratament, consider ca am platit 100 de lei degeaba.
In timpul interventiei nu am avut nevoie de anestezie si nu mi-a efectuat apoi niciun test pt alt anestezic, incaz ca ar fi avut nevoie in timpul plombarii. Apoi, fara un motiv anume dl doctor m-a lovit cu freza de doua ori in gingie; am sangerat destul de mult, dansul nu s-a oprit din efectuarea procedurii, si, la sfarsit mi-a spus ca trebuie sa revin pt ca plomba a iesit maro, pt ca am sangerat; plomba nu a necesitat obturatie sau anestezie..
Precizez ca la consulatie m-am prezentat si cu o radiografie din care se poate vedea ca este vorba de o singura plomba cazuta.
Am fost foarte dezamagita, ma durea, gingia lovita, am iesit din cabinet. M-am dus sa platesc, si mi s-au cerut inca 500 lei si nu 250 lei, asa cum am dicutat. Eram bulversata de situatie, nu am inteles de ce platesc in plus 250 lei, am intrebat si secretara mi s-a spus ca au fost doua plombite.
Am plecat fara sa mai intreb ceva, pt ca dl doctor mi s-a parut foarte grabit; si in timpul interventiei, dupa ce mi-a pus plomba, m-a intrebat imediat daca ma deranjeaza ceva, dar bineinteles ca a trebuit luat din surplus si a dat cu gumita pt a finisa.
Cand am ajuns acasă si am analizat in oglinda, era o pata f urata, maro, pe dinte, pt ca a curs sange în timpul intervenției , si fiind in fata, era total inestetic. Si mai era sarit un colt mic la dinte, nici macar acea bucatita nu a considerat ca o poate completa in cei 600 de lei.
Pe seara am mâncat ceva ușor, la cel putin 2 ore dupa plombare, iar la ora 23 m-am spălat pe dinți, și imediat mi-a căzut plomba pusa de dl doctor si m-a durut gingia doua zile unde m-a lovit cu freza.
I-am scris pe email despre cele intamplate și ca, in situatia data, imi este teama de o alta intervenție la dansul. De asemenea i-am spus ca nu am înțeles de la Dna secretara la care am achitat de ce am plătit suma de 500 lei, fiind o singura plomba căzută (plus cei 100 lei consultația) . Si pe bon scrie 1 x 500 lei, obturatie compozit.
M-a sunat la cateva zile o persoana din partea dlui doctor si mi-a spus ca au fost de fapt doua plombe si de aceea mi-a luat 500 lei; totusi, deoarece mi-a cazut una din plombe, ma asteapta sa vin sa imi puna alta plomba. I-am spus telefonic cat si in scris ca nu mai doresc sa revin la dansul pt ca imi este teama sa nu fiu lovita din nou, sau de o lucrare la fel de proasta ca si prima, si , avand in vedere cele intamplate, doresc sa imi returneze in cont suma de 600 de lei. De asemenea tot o persoana de la cabinet mi-a spus in alt apel ca imi va returna suma de 250 lei, costul unei plombe, doar.
Precizez ca ulterior am fost la alt stomatolog care mi-a plombat dintele.
Pe acesta cale, avand in vedere ca dl doctor Chirita nu a binevoit sa imi mai raspunda ceva, solicit returnarea sumei de 600 de lei .
Mihaela Fratila
Mihaela Fratila2 ani în urmă
absolut ingrozitor pentru intreaga echipa, Dr Popescu, Chirita dna Blonda care ofera asigurari false, si personalul auxiliar. Am avut o lucrare ampla,10 implanturi, dintre care 2 mi au cazut la o luna pur si simplu au cazut in timpul cinei. Fara asimarea niciunei rasponsabilitayi,empatie,fise,am facut atac de panica din cauza durerilor pe scaun in cabinet . 0 Empatie. Nu as recomanda nimanui si nu as dori ca cineva sa mai aiba experienta mea printre adunatura asta de Dr .problemele mi le rezolv curent la o alta clinica .
Ana Condrut
Ana Condrut2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Clinica cu mai mulți doctori, fiecare fiind specializat pe diferite afecțiuni stomatologice.
Domnul doctor chirurg Chiriță Dragos este dovada vie de profesionalism și dedicare, asa cum ar trebui sa fie orice doctor stomatolog și nu numai.
După fiecare intervenție sau consult pe care le-am efectuat acolo am plecat cu zâmbetul pe buze, fara sa mai am frica de dentist! Am găsit impreuna soluții, chiar si din punct de vedere financiar!
Tot personalul este foarte dragut și atent cu nevoile pacienților. Totul este curat si igienizat. Nota 10 întregii echipe! Felicitari și spor la dintisori! :)
Ana-Maria Ispas
Ana-Maria Ispas2 ani în urmă
Recomand cu toată inima acest cabinet stomatologic. Domnul doctor Chiriță este un adevărat profesionist. Un cabinet cu servicii excepționale și cu oameni prietenoși. Mă voi întoarce cu siguranță de fiecare dată când voi avea nevoie! Tot personalul este foarte drăguț și atent la nevoile pacienților.
MIHAI HOTARANU
MIHAI HOTARANU2 ani în urmă
Am fost în Clinica Elveto Dent unde D-l dr Chirita mi a pus 4 implanturi și D-l dr Dragoi mi a făcut o lucrare de care sunt foarte mulțumit. Voi reveni cu încredere în aceasta clinica deoarece serviciile oferite sunt de calitate. Mulțumesc întregii echipe!
Radu Mateescu
Radu Mateescu2 ani în urmă
De mai bine de 12 ani sunt pacientul domnului doctor Chirita, are o echipa profesionista care mereu cauta sa salveze dintii pacientului, de aceea am tot revenit , pentru ca nu se arunca sa iti scoata dintii oricat de bizar ar suna, ci mereu cauta sa prelungeasca viata lor.O echipa profi am dus-o si pe sotia mea si ei i-a salvat o nenorocire de lucrare facuta in alta parte, i-a salvat si reparat mai bine de 9 dinti.

Multumesc echipei Elveto Dent ✌🏻👉🏻🎱
Mariana Damian
Mariana Damian2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea,am 5 implanturi puse de d-ul Dr Chirita si sunt super incantata de lucrari.Am facut si alte interventii si la fel sunt foarte multumita.Clinica este foarte curata si oamenii minunati!!
Locații recomandate