/Bucuresti/Dentist

Estet-Dent

TD42, Drumul Taberei, București 061366, România

Estet-Dent
Dentist
4.3
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2CF+V2 București, România
+40 31 109 9555
stomatologie-sector6.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Theodor Stoian
Andrei Theodor Stoian2 ani în urmă
Clinica este foarte curată. Personalul este excepțional și foarte amabil, în special dl. dr. Sofian Abu Nasra care prestează servicii de înaltă calitate. Recomand!
Nicu Andreescu
Nicu Andreescu2 ani în urmă
Am fost la dr. Abu Nassra pentru un detartraj, la telefon mi-a comunicat tariful: 160 de lei. La cabinet m-a taxat cu 250 de lei, desi a curatat doar 6 dinti (restul fiind protezati) in bataie de joc- fara periaj si air flow. Servicii de foarte proasta calitate si preturi exagerat de mari. Parca vad ca iar o sa apara ”prietenii” exaltati cu recenzii la superlativ.
Cata Negrila
Cata Negrila2 ani în urmă
Mi au anulat programarea fără sa ma anunțe. M au lăsat sa aștept în fata blocului și nimeni nu răspundea la telefoane. Nu as recomanda
Alexandra Virvaroiu
Alexandra Virvaroiu5 ani în urmă
Am fost la clinica pentru mai multe interventii si am fost multumita de fiecare data: medicii sunt amabili, atenti, profesionisti iar cabinetul este curat si bine dotat. Preturile sunt foarte bune iar calitatea serviciilor de asemenea. recomand cu drag.
Sorina Cocolea
Sorina Cocolea2 ani în urmă
Am mers pentru 2 extractii de molari de minte la dr. Sofian Abu Nasra si am fost foarte multumita, totul a decurs repede, fara durere si fara complicatii. Recomand!
Mona
Mona2 ani în urmă
Am avut de pus o banala plomba. Am fost la dr. Oancea, a polizat maseaua si a aplicat plomba de compozit, am platit 200 de lei. Imediat a inceput sa ma doara, la rece, la cald, la presiune. Am asteptat cam o saptamana cu speranta ca imi va trece de la sine. Nu a trecut. Am revenit la dentist si mi-a mai polizat-o spunand ca ori e prea inalta plomba ori trebuie scosi nervii. Alti bani, alta distractie. De ce nu a scos nervii de la inceput ca doar a vazut cand a polizat cat de adanca e caria???
Dupa cateva zile mi-a crapat pe mijloc un perete. Am revenit... a treia oara intr-o luna! S-a prefacut ca-mi mai umple un pic cu compozit, mi-a mai luat inca 50 de lei si a zis ca s-a rezolvat. Dupa o zi mi-a cazut compozitul din acea fisura si maseaua agata. Am platit 250 de lei absolut degeaba, stau cu maseaua fisurata si cu dureri. Pe site are niste preturi mai mici decat in realitate. Clar, inselaciune!
Tarife exagerat de mari, profesionalism ZERO. NU recomand!
Iustina
Iustina2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de dr SOFIAN ABU. M a ajutat când am avut o urgență și lucrarea era destul de grea. Alți doctori te amână pe alte zile... El însă mi a fost alături in ziua în care am avut nevoie și am fost foarte fericita ca m a scăpat de durerea îngrozitoare. Si de albire sunt foarte mulțumită. Lucrează cu atenție, este foarte implicat și îl apreciez! Cel mai bun dentist. Îl recomand!😻
Lalu Florentina
Lalu Florentina2 ani în urmă
Un cabinet foarte bun. Doctorul Sofian este foarte atent și înțelegător, mai ales cu cei fricoși și speriați de dentist și durere. Recomand!!
Locații recomandate