/Bucuresti/Dentist

3D Dental Premium

Etaj 2, Apartament 5, Șoseaua Nordului 60, București, România

3D Dental Premium
Dentist
4.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3HP+XQ București, România
+40 737 444 488
3ddental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Ion
George Ion2 ani în urmă
Am fost azi la Domnu Doctor Alexandru Stan ......prima intrebare dupa ce mi am facut fissa de intrare !! laa ce esti alergic ...zic la Penicilina !!! Fisa binenteles ca nu era la el .....a ramas la recptie .....ma intreaba ce antibiotic ati luat zic Ampicilina !!! el cum sa iei ampicilina daca esti alergic la penicilina ....intind mana dreapta ca un copil si ii soun punem pariu pe ce vreti .....si el oe un ton ridicat Haideti san e enervam si ii zic nu pot sa stau cu vapul in jos si cu picioarele in sus ...imi venea sa vomit ma inecam cu anestezicul care imi curgea in gat de imi veneaa sa vomit...el pe un ton raspicat stai acolo....m am ridicat si ii zoc scoateo si la sfarsit imi zice sa imi dea un xanax ca si el mai ia cand ii e frica .....sincer pe Banii mei sunt stapan nu am ajuns sa imi zica un xanaxat ce sa fac !!! i am platit 150 dè lei consultatie .....Nu recomand arfele si basinile Doctorului Alexandru Stan ...e un Drogat !!!o sa va trimit control sa vad daca e normal medicul sa fie sub i fluenta Drogurilor si a anxioliticilor
Virginia Mirea
Virginia Mirea4 ani în urmă
Echipa clinicii stomatologice este minunata! Felicitari pentru profesionalismul cu care oferiti servicii de calitate clientilor vostri!
Ionut Basarab
Ionut Basarab5 ani în urmă
Recomand cu toata increderea. Am venit cu baietelul meu de 5 ani si sunt foarte multumit de doamna doctor Natasha.
Valentina val
Valentina val5 ani în urmă
Multumesc d-lui dr Stan Alexandru pentru onestitate si profesionalism.
Elena Dumitru
Elena Dumitru6 ani în urmă
Recomand cu toata sinceritatea aceasta clinica nu doar pentru profesionalismul de care au dat dovada in lucrarea ce mi-a fost executa, ci si pentru modul de a interacționa cu mine, in sensul ca discuțiile medic-pacient nu au fost unele protocolare ci extrem de prietenoase de parca ne știam din totdeauna. Multumesc pentru tot!
Iomer Inmar
Iomer Inmar6 ani în urmă
Sunteti cei mai tari!!!! Dr Natasa Floric este cea mai buna si recomand tuturor!!!
OLGA MOCANU
OLGA MOCANU2 ani în urmă
Servicii stomatologice la cele mai inalte standarde! Recomand cu incredere clinica 3D Dental, multumiri intregului personal si in special d-lui dr. Alexandru Stan care a dat dovada de o reala empatie si super-profesionalism.
Oana Cimpeanu
Oana Cimpeanu2 ani în urmă
Locații recomandate