/Bucuresti/Dentist

Cabinet Medical Individual de Medicina Dentara Dr. Corina Puica

Bloc 14, Strada Parincea 1, București 041921, România

Cabinet Medical Individual de Medicina Dentara Dr. Corina Puica
Dentist
4.2
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
94RG+9H București, România
+40 722 723 800
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 14–20
Mirecuri: 14–20
Joi: 10–14
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
A D
A D4 ani în urmă
Remus Serban
Remus Serban5 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai sigur loc posibil pentru tratamentul dentar. Foarte recomandat copiilor tăi. Totul este verificat și curățat temeinic, programările făcute sunt programate, prețurile sunt decente, echipamentele sunt curate, personalul prietenos, dar extrem de profesionist. Sperăm că nu va trebui să revizuim prea curând.

(Original)
The safest possible place for dental treatment. Highly recommended for your kids. Everything is thoroughly checked and cleaned, appointments made are appointments kept, prices are decent, equipment is sparkling clean, staff is friendly yet highly professional. Hopefully won't need to revisit too soon.
Cristi N.
Cristi N.6 ani în urmă
Foarte mulțumit de servicii, calitate excepțională la prețuri foarte bune. Recomand cu căldură!!!
Cristea Irina
Cristea Irina6 ani în urmă
Alina Alexandru
Alina Alexandru2 ani în urmă
Stimata doamna,

Va sugerez sa va setati cabinetul cu circuit inchis din moment ce nu va doriti sa programati clientii. M-ati intrebat cum ma numesc si cand v-am spus numele raspunsul a fost: "Nu va pot programa astazi si nu va pot programa niciodata". Nu mi-a fost dat sa aud acest raspuns niciodata, cu atat mai putin din partea unui medic care se presupune ca a dat un jurmanat.

Va faceti de ras profesia prin acest fel de a va trata potentialii pacienti!

Later edit: Doamna doctor a respins programarea intrucat a fost deranjata de faptul ca am omis sa ma prezint din prima secunda a convorbirii si din acest motiv a spus ca nu ma poate primi niciodata.
Stimata doamna, aceasta exprimare nu e sinonima cu ce ati mentionat mai jos ca aveti cabinetul temporar inchis. Cred ca cel mai bine ar fi sa va asumati raspunsul si felul in care m-ati tratat. Si am revenit cu telefon intrucat mi-ati inchis/ s-a inchis apelul si eu asa am invatat ca e frumos sa procedezi. Nu sa judeci dupa primul cuvant, "alo". Ce sa zic probabil va selectati pacienti dupa nume.

Sper totusi ca pacientii pe care alegeti sa ii tratati sa aiba parte de o interactiune la un alt nivel. Ce faceati daca se prezenta cineva ce nu putea vorbi de durere? Il respingeati ca nu s-a prezentat? Va reamintesc ca sunteti medic.

O zi buna, stimabila!
Locații recomandate