/Bucuresti/Dentist

Atelierul de Zâmbete - Colordent

Bloc B2, Strada Câmpia Libertății 42, București 030374, România

Atelierul de Zâmbete - Colordent
Dentist
4.3
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HW+MP București, România
+40 744 504 182
atelieruldezambete.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Draghici
Ana Draghici3 ani în urmă
Se poarta frumos cu copiii, dar ii taxeaza pe parinti exagerat. Pt un dinte de lapte din fața, care deja se misca si o vorba buna, am platit azi 305 lei ( din care 120 pt consultatie. Cum sa ceri bani pt consultarea unei probleme atat de simple? ) Parinti, daca nu aveti probleme serioase, sau urgente, evitati acest cabinet!
Elena SECRIERU
Elena SECRIERU4 ani în urmă
Am venit la Atelierul de Zambete in urma recomandarilor primite de la o cunostinta si, la randul meu, am recomandat mai departe serviciile D-nei Dr.Denisa TROUCHET. Despre dna.dr. pot spune ca este un medic stomatolog deosebit pe care am avut onoarea sa-l cunosc, o persoana extraordinar de blanda cu o voce deosebit de calda si cu o rabdare iesita din comun, o foarte buna profesionista si un exemplu de medic care pune in prim-plan nevoile si trairile pacientului,(2 ani si 3 luni) asigurandu-i tot confortul psihic necesar pe tot parcursul tratamentului. Ce bine ca exista medici ca Dna.Dr.Denisa.Trocuhet. Personal dragut cu o atmosfera placuta si relaxanta! Recomand cu incredere serviciile Dnei.Doctor DENISA TROUCHET.
Virginia Dumitrache
Virginia Dumitrache4 ani în urmă
De la doamna de la receptie, până la medici, toti sunt profesioniști! Noi am fost cu copiii si rezultatele au fost excepționale, inclusiv au depășit frica de dentist. Multumim doamnei doctor Denisa.
Special Needs Romania
Special Needs Romania7 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile clinicii. Multumesc. Recomand cu caldura.
Ina Rebecca
Ina Rebecca2 ani în urmă
Recomand doamna doctor Denisa, super profesionista, nu am simtit nimic, plus raport calitate pret exceptional!
SIM
SIM2 ani în urmă
Superb ! Profesioniști cu suflet.
Recomand.
Cristian Mihai
Cristian Mihai2 ani în urmă
Am fost la sfarsitul lunii mai 2020 pentru doua plombe. Dupa cateva zile una dintre ele mi-a cazut, fiind inlocuita a doua zi. Astazi, 06.07.2020, mi-a cazut din nou, in timp ce mancam, impreuna cu o bucata din masea. Daca puteti evita locatia sa o faceti. Sau am fost eu mai ghinionist.
Ileana Costea
Ileana Costea2 ani în urmă
Cele 2stele sunt pentru faptul ca am ramas total dezamăgită de prestațiile medicului la care mergeam de ceva timp.D-na de la recepție este o drăguță.
Locații recomandate