/Bucuresti/Dentist

ADA Dental Center

Strada Justinian 1, București 030167, România

ADA Dental Center
Dentist
5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X3+P5 București, România
adadental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liora Zytcer
Liora Zytcer2 ani în urmă
Dr Ada Epistatu - foarte draguta si o excelenta profesionista. De 5 ani am un implant si cateva coronite. Este singura care a pus o lucrare pe doua implanturi din sisteme si generatii diferite, adaptandu -le sa functioneze optom impreuna
NITA SAO
NITA SAO4 ani în urmă
Dupa numeroase experiente neplacute la alte cabinete stomatologice am renuntat a le mai calca pragul timp de multi ani. Sunt cu adevarat fericita ca am gasit intr-un final o echipa minunata! Una care a avut cu adevarat rabdare, a dat dovada de intelegere si a folosit tehnici si tehnologie de ultima ora.
Andrei Cristescu
Andrei Cristescu4 ani în urmă
O clinica tip boutique concentrata pe confortul pacientului! Rezultatele peste asteptari redau zambetul celor ce ajung pe mainile doctorilor acestei clinici!
Sunt extrem de multumit! Recomand!
Doina Istodorescu
Doina Istodorescu4 ani în urmă
DE 10 ani zambesc si datorita echipei ADA Dental Center. Apreciez profesionalismul , preocuparea pentru perfectionare continua , tehnologia si caldura lor . Le multumesc si va recomand sincer sa ii vizitati.
Mustatea Radu
Mustatea Radu4 ani în urmă
Echipa minunata coordonata profesionist de doctor Ada
Iti redau zambetul 😁👍🙌
Marina Istrate
Marina Istrate2 ani în urmă
O echipa minunata ! Medici foarte bine pregatiti, servicii de inalta calitate, atentie si preocupare pentru binele pacientului. Recomand cu mare drag Dr. Ramona Panaite, Dr. Cristina Berechet si Dr. Andreea Dibu. Felicitari si respect !
Stefania Vilcu
Stefania Vilcu2 ani în urmă
Un personal amabil si foarte atent cu pacientii, medici rabdatori si foarte bine pregatiti, atmosfera primitoare in cabinete moderne. Le multumesc pentru profesionalismul de care au dat dovata. Recomand!
Ana-Maria Malache
Ana-Maria Malache2 ani în urmă
Recomand acest cabinet. Merg de câțiva ani și niciodată nu am plecat nemulțumită.
Personalul este prietenos și foarte bine pregătit. Lucrează cu echipamente de ultimă generație iar prețurile sunt accesibile tururor celor doresc să își refacă dantura.😍.
Locații recomandate